Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, november 09, 2012

Disney+Star Wars

Disney har, som ni kanske har märkt, köpt "Star Wars". Det väcker starka åsikter. Jag väntar med att uttala mig tills jag ser vad de gör. Det kan bli mycket bra, det kan bli fruktansvärt dåligt. Roligt är att många väljer att kanalisera sina åsikter på diverse kreativa sätt, vilket kan ses här.

4 kommentarer:

Spader Ess sa...

Jag håller med, man får vänta och se vad dom gör. Ser man till vad dom gjort t.ex med Pirates of the ... serien så tycker jag inte det är dåligt.

Börjar dom sedan göra något man inte gillar behöver man ju inte titta. De gamla filmerna är ju ändå kvar och lika bra eller dåliga som dom alltid varit.

Ser man till de 3 senaste filmerna så var ju folk upprörda när Lucas själv gjorde nya filmer.

Sedan får man ju be till gudarna att Disney inte köpte upp Star Wars för att dom ser Jar-Jar Binks som framtiden....

CrimsonAnna sa...

@Spader Ess-Min vän Darth, som är engagerad i Nordic garrison (star wars-gemenskap som bl.a. gör sina egna otroligt fina dräkter) sammanfattade sin syn på de tre nya filmerna med "det är en del av sagan".

Det jag hoppas är att de hittar tillbaka till känslan i originalfilmerna och vågar göra det vuxet. Titta på slutscenen mellan far och son i "Return of the jedi" jag grät.

Linn sa...

Jag har ungefär samma känslor för Disney som för Star Wars... ;-) Men visst är det synd när ett och samma företag styr mer och mer.

CrimsonAnna sa...

@Linn-Jo, det är trist. Å andra sidan så finns det idag helt andra kanaler för små filmer så jag är försiktigt hoppfull. Och de senaste åren känns det som att George Lucas gjort mer skada än nytta för sin filmserie.