Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, december 18, 2008

Kommunicera

Citat från när en hårdrockare och matnörd och en dansbandstjej försöker kommunicera:

-Anna, kan vi bannlysa Scotts och tryfflar från våra samtal?

Mer om tryfflarna kommer i min blogg Metalmaten efter helgen. Mer om Scotts kommer i en annan del av cyberrymden;)

tisdag, december 16, 2008

Sista dagen denna vecka som jag började tidigt. En trött morgon med en ryckstart på mitt jobb så det blev inte mycket vila där, dessutom arbete med en kollega som gör jobbet tyngre (har muttrat om denna kvinna förr så jag besparar mina läsare). Var också tvungen att fatta ett tungt beslut imorse att jag tyvärr inte kan medverka på en tv-inspelning med Hammerfall-tema (bandet sökte folk på sin hemsida). Jag kan dock inte ta ledigt från mitt arbete då jag behövs då och dessutom har jag redan mycket att stå i med julen och glöggfesten. Det skar dock i mitt hårdrockshjärta. Men jag vet innerst inne att jag valde rätt-tror inte bandet skulle tacka mig för att jag körde slut mig för deras skull. Dessutom är mina minnen från förra årets Ocean Crusade så bra att de värmer ännu.

Väl hemma skurade jag badrummet något jag borde gjort för länge sedan. Det gjorde inte bara gott för hemmet utan också för mitt inre. Känner en mycket större känsla av kontroll på situationen nu. Och det värsta av jobbet och slitet är över.

"Fight with your heart and you're destined for glory
But fight without soul and you will lose it all!"
"Destined for glory" (Dronjak/Cans), Renegade, 2000

måndag, december 15, 2008

Te-bord

Har förverkligat en dröm idag inredningsmässigt idag och investerat i ett marockanskt te-bord. Tycker de är så mysiga och det kommer väl till pass på söndagens glögg. Bild kommer när lugnet kommer efter jul.
Har varit effektiv på jobbet och dessutom kommit ovanligt bra överens med en kollega som jag inte har tipp-topp kemi med. Skönt:)

Lite komiskt dessutom hur ont blod "Dansbandskampen" kan väcka. Hittade den här bloggen och det var riktigt festlig läsning-och folk säger att vi hårdrockare tar vår musik på blodigt allvar. Jag är fascinerad

Kvällens måndagsmetal blir en klassiker som är odödlig. "Holy Diver" med Dio