Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, augusti 31, 2010

Ghost BrigadeBlev tipsad om det här finska bandet av Sober. Jag fastnade för det här spåret som enligt mig är så intelligent och vackert. Vill ni förhöja ert lyssnande så läs texten här. Spotify-användare hittar hela albumet här.

söndag, augusti 29, 2010

Min sociala helg

Har varit galen social i helgen. På lördagen ämnade jag hemlänet och drog till Nyköping för att hälsa på en kompis där. Blev spontant medbjuden på 1700-talsmarknad och det var ruskigt trevligt, även om det var tur att jag inte hade kontanter med mig för det finns så mycket fint på sådana ställen. Efter det så drog vi hem till honom och softade och gosade med hans skönhet till katt. Det var roligt att se honom igen eftersom det var tre år sedan sist.

Idag har jag varit på SÖder och tagit en fika med Sober. Det är alltid trevligt att träffa honom-jag gillar människor som kan växla med lätta och tunga samtalsämnen utan att rygga. Kände verkligen hösten i luften på vägen hem-det är uppenbart att hösten är här.