Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, maj 12, 2007

Wish I had an angelHittade de här på stan igår och blev tokförälskad. Svarta änglavingar som krokar. Skulle matcha mina svarta rosor i hallen fint. Blir ju ett år äldre snart så de får hamna på önskelistan.


bilde från www.inreda.com

fredag, maj 11, 2007

Smaskens

Det var segt att komma upp imorse trots att jag gick och lade mig utvilad efter att ha varit på pilates-jätteskön träning sent på kvällen. Så går det när man sitter upp på nätterna och har fina samtal...

Men men upp kom jag och jobbet flöt på. Efteråt vandrade jag Götgatan ner för att införskaffa nytt schampo.Fick en liten ettrig människa till hjälp som dock verkade ha lite svårt att ta att jag hade andra erfarenheter av deras produkter än hon själv.Jag blev mycket besviken för förra veckan fick jag hjälp av en underbar expidit full av värme och humor. Hela Lush brukar dessutom präglas och service-anda och kundrespekt.

Hemma igen så gjorde jag en lika enkel som mumsig middag. Fylld quornschnitzel med ost o spenat. Till det något enkelt men supergott som jag inte lagat på länge nämligen klyftpotatis och rotsaker i ugnen, kryddat med olivolja, chili explosion och mumsiga örtkryddor. Har återfått matlagningslusten igen efter en längre tids frånvaro. Det blev himla gott och eftersom röda veckan närmar sig känns det skönt att ha potatis hemma. Nästa gång blir det nog min favoritkrydda på klyftpotatis: paprikapulver, oregano och dragon. Mums!

Och så var det veckans tjejsnack:

Flört & Dating
· Vad är ditt bästa flörttips?
Le och höj ögonbrynen. Funkar mycket bra.

· Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Kanske inte kärlek för det tycker jag är något som växer fram men vrålstark attraktion definitivt. För mig är "kärlek" vid första ögonkastet attd et känns fint och naturligt från början med personen ifråga.

· Vad är det första du lägger märke till hos en kille?

Hehe, som den metalbrud jag är så är det håret. Därefter ögonen.

· Beskriv den bästa daten du varit på.
Var faktiskt i år. Träffade en kille spontant, vi hade bara träffats på nätet, och tog en fika på ett ställe jag velat prova länge. Har aldrig upplevt en första dejt där det känns så naturligt.
· Har du provat nätdating?
Jajamensan har t.o.m åkt ner till Norrköping enkom för att träffa en nätdejt så det kan jag rekommendera. Tänk på säkerheten så är det bara att köra hårt.

torsdag, maj 10, 2007

Tuffare än jag trodde

Hade sån j*kla otur imorse. Bet av min visdomstand när jag satt och skulle käka frukost i lugn och ro. Gick ut i köket och ringde till tandläkaren, detta fasans yrke. Fick en tid om en timme! På med kläder, kasta ner jobbskor och matlåda i väska, ringa jobb och förklara läget och sedan iväg.

Tack och lov var min tandläkare mjuk som sammet i handlaget och det gick bra att få tanden lagad. Det var riktigt obehagligt trots två sprutor men jag kämpade på och "spelade" "Metal will stand tall" i huvudet. Hade förvarnat min tandläkare att jag tycker det är obehaglig och att jag är känslig men han sade att det inte märktes och att jag har fina tänder. Det fick mig att vääxa ett par centimeter.