Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, oktober 08, 2011

For a hero's return

Efter att ha suttit på en lånedator (Nystan, du har min eviga tacksamhet) så hände det idag; jag har min egen dator igen :-D Känslan är lite som att flytta in i en ny lägenhet. Men så otroligt skönt att äntligen ha sitt eget lilla krypin-lite samma känsla som när jag flyttade från min etta med evakueringskontrakt till min nuvarande bostadsrätt. Passade också på att besöka det stora småländska möbelvaruhuset så nu har mitt kök berikats med rislampan "Väte" (jag hade ingen taklampa innan) och vardagsrummet med "fniss" papperskorg. Det känns skönt att ha höstfixat lägenheten-och jag har bara börjat:)


Lite Hammerfall blir det för att fira nya datorn-Hero's return

*bilden på lampan från Ikea.se

tisdag, oktober 04, 2011

Weak yet not unblessed, part 4

Den som sade att tisdagar är den jobbigaste dagen på veckan hade rätt. Det har varit en tung morgon. Inte nog med att jag just nu är skör, vilket yttrar sig i att jag kommer på kant med vänner, min telefon har dessutom tvärdött. Paradoxen i detta är att jag har lättare än vad jag kan minnas att faktiskt resa mig upp och göra saker. Så nu har jag satt stenen i rullning på att fixa trasigheter, med god hjälp av min pappa. Det känns skönt att jag har handlingskraften i behåll. Det är grått, inte nattsvart. Är dock medveten om att jag just nu är känslig och behöver positiv energi.