Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, oktober 04, 2008

Hyllningar och hälsa

Igår fyllde en av de goaste bloggarna på nätet år-nämligen Det Mörka Hotet. Har redan beskrivit hans fördelarna när jag nominerade honom som favoritblogg men jag passar på igen. Eftersom vi båda gillar hårdrock och man ska firas med pukor och trumpeter så blir det en hel Symfoniorkester i "Enter Sandman". May the force be with you:)Pratade med en annan vän som varit lite under isen senaste tiden. Skönt att höra att du mår bättre igen. Mådde sådär igår. Fick en jobbig reaktion på pms igår på jobbet men jag red ut det (det räckte med att sitta ner en stund). Så jag får inte köra för hårt nu. Pms+stress är en livsfarlig kombo när det gäller mig.

torsdag, oktober 02, 2008

Ett steg i taget

Jobbade första riktiga passet på mitt nya jobb igår kväll. Det gick som helhet bra. Fick ansvara för saker jag inte gjort under mitt yrkesliv men det känns som jag klarade av det. Helt har inte min nervositet släppt men det känns lite bättre varje dag. Ni vet hur det är med nya jobb.

måndag, september 29, 2008

Början

En skön början på veckan. Hade mysig filmkväll igår och det var mysigt. Jobbade på som vanligt. Passade på att handla innan jobbet så att jag kan röra ihop en blomkåls- och morotssoppa imorgon. Börjar bli dags att laga mer mat och frysa in-förråden tryter. Jobbet gick bra. Har fått en öppning som kanske ger mig möjlighet att jobba lite lite mindre helg med bibehållen lön men måste fundera lite. Vore ju på sätt och vis skönt.

Har förövrigt talat med vänner vars hjärtan fått sig en törn ikväll, tröstat de som behövde och fått ett väldigt fint förtroende som jag inte tänker gå in närmare på. Hoppas bara att de förstår att jag finns där för dem. Jag ska göra vad jag kan för att finnas där.
Dagens måndags-metal blir Lauren Harris-"Your Turn". På sätt och vis speglar den dagens tema-för även om den inte handlar om vänskap och stöd precis, så har de personerna jag stöttade idag stöttat i svåra tider. Så nu CrimsonAnna, är det din tur att ta hand om dem. Dessutom tyckte jag det kunde vara trevligt med en engelska som omväxling till alla svenska och finska män. Föll handlöst för denna låten när jag hörde henne på Ullevi i somras.