Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, februari 25, 2010

Hos veterinären

Idag var det dags att ta katterna till veterinären för sin årliga vaccination mot kattpest och kattsnuva. Det är alltid ett företag att ta sig iväg men väl där så gick det fint. Jag hade bett att få deras öron kontrollerade för jag var lite misstänksam-och det var ingen fara med dem. Ingen otäck skabb där inte. Ozzys öron hade en liten retning i hörselgången-troligen en reaktion på förra årets inflammation och skabb så i hans fall blir det några dagar med snäll receptfri rengöring och återbesök så hoppas vi på lindring. Tror det kommer gå bra. De skötte sig fint också-Lucifer fick se sitt livs första hund men det gick fint för hunden var kattvan. Är så glad att de inte hade något allvarligt-för Ozzys åkomma är inte farlig men kan börja klia och irritera.
Vi är dock trötta alla tre så det ska bli skönt att krypa upp och sova.

Eftersom jag vet att många av er somläser är kattvänner så kan jag säga attmina katter idag fick nya leksaksråttor i tyg (de i päls kan vara kattpäls, och det är en vidrig tanke) som de gillar skarpt. Har dessutom köpt lite fredagsgott till mina katter och lite godis till Ozzy som belöning när det ska rengöras öron.

måndag, februari 22, 2010

Inpackningens tid

Man kan säga att den här kalla vintern är inpackningens tid. Man måste packa in sig i tjocka lager av kläder. Man måste packa in sig i överfulla tåg och bussar för att många av dem är inställda. Man måste använda hårinpackning för annars blir håret torrt som fruset fnöske.

Jag är ganska vintertrött men att vara sur och grinig mot folk i omgivningen löser ingenting. Jag sade till busschauffören som trots halka och kaoset i stan kom i tid att kämpa på och fick tidernas leende tillbaka. Just nu får vi lite till mans ta på tålamodshatten och hjälpa varandra att härda ut resten av vintern. Goda expempel är damerna som tog samma buss som jag hem. Den var sen och när chauffören förklarade sig svarade de bara med ett leende "Ja ja men nu är du här"

Veckans måndags-metal är tillägnad alla som håller humöret uppe just nu. Twisted Sister-We're gonna make it

söndag, februari 21, 2010

New look in town

Ni har inte gått fel-det är samma blogg som förr. Jag kände bara för att göra om lite efter snart fem år med samma svarta design. Mina inlägg på senaste tiden har varit så pass positiva att det helsvarta inte kändes rätt så jag valde den här som doftar lite lyxig rockklubb. Dessutom liknar den den inredningsstil min lägenhet ska ha när jag är klar.

Helgen har spenderats hos Ravenlord. Det blev mycket skratt denna gång. Han är väldigt snabb i repllikerna när han är på det humöret-melodifestivalen blir stor humor när han är med. Med andra ord var det tur att han var med för bra var det inte. Crucified Barbara var ok men det är svårt med hårdrock i festivalen i och med att tidsgränsen gör låtarna så hoptryckta. Men tjejerna gjorde ett bra framträdande och grymt snygga var dem.

Ravenlord lade ytterligare ett citat i kategorin metal Guldlock när han värmde mössan på elementet. Innan, njutningsfullt "Mmmm, varm mössa" Efteråt "IIIIIIIH väldigt varm mössa"

Hade ett riktigt oflyt idag när ljuset jag skulle göra i födelsedagspresent till min pappa gick sönder. Men jag ska göra mitt bästa för att fixa detta. Ger jag mig sjutton på det så kan jag nog fixa ett nytt.