Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, september 18, 2009

Inte blogg-död..

...bara trött, dränerad och oinspirerad. Tror dock att helgen blir startskottet för att vända detta-Ravenlrods famn är läkande.

måndag, september 14, 2009

Inte lätt

Idag följde jag med en vän till en annan värld. En ytlig, onaturlig plats. Jag följde med till en plastikklinik-hon ska operera bort löshud efter en massiv viktnedgång. Jag kände mig som en get på ett väckelsemöte i det helvita väntrummet. Min vän fick bakslag i sina tankar-blir operationen av blir den mer omfattande än vad vi var beredda på. Jag är iallafall glad att jag kunde vara där och stötta-och faktiskt kände jag mig ganska nöjd med mig själv-oavsett vad klinikens reklamfilmer i väntrummet försökte få mig att känna. Skulle inte vilja arbeta där-förstå pressen att se superfräsch ut varje dag.

Veckans måndagsmetal blir en skön finsk låt-"Devil is a loser" med Lordi. Skriven för att säga "Ingen rockar hårdare än vi" så jag dedikerar den till min vän. Jag vet att du behöver det just nu.