Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, oktober 16, 2009

Allmänt vardagslycklig

En fredag utan måsten. En nystädad lägenhet. Tända ljus, "Dragon's blood"-rökelse, nybryggt chai och "Dracula" i DVD:n. Vardagslycka kan vara så enkelt ibland. Livet och lusten har återvänt.

måndag, oktober 12, 2009

Bloggtorka

Röda veckan, halvsnuvig och ett projekt som ska slutföras. Detta att min bloggarlust inte är 100% just nu. Så jag går direkt på veckans måndags-metal "18 and life" med Skid Row

söndag, oktober 11, 2009

Hysterica-Girls made of heavy metal


I förrgår drog jag, Ravenlord, Vapensyster och vår vän Mys-M till Cave Rock Club i sumpan för att avnjuta metal-bandet Hysterica. Ingen av oss hade varit på stället förut men under kvällen när vi satt i ett svartmålat hörn och återkom följande kommentar i mys-ton "Det här var ett bra ställe. Hit går vi igen" Mitt hjärta värms lite extra av att sköna klubben Hellbar hittat tak över huvudet. Hysterica i sig är grymma tjejer. Coola och ödmjuka. Vapensyster beskrev deras CD "Metalwar" som en ren Girl power-skiva och jag skriver under på det. Gillade sångerskan Anni de Vil skarpt(bilden)-en tjej med grym röst, hård outfit (läder-hotpants) och glada ögon och stencoola gitarristen Rockzilla (sådan utstrålning vill jag också ha när jag når den åldern) . Ete att ha snackat med Mys-M så blev jag också sugen på att lyssna på Immortal och fick tips om vad jag ska börja med. Var trött som en sarkofag innan och undrade om jag skulle orka men gick därifrån återupplivad.