Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 18, 2008

Nitarna runt hjärtat!

Min hjärna är just nu väldigt kluven mellan att ge de sista gnuttan energi på jobbet så jag kan gå på semester med huvudet högt och att förbereda sig för Göteborgsresan-och önska att jag hade obegränsat med pengar så min garderob kunde uppdateras. Börjar dessutom att få in i metall-skallen att jag ska på Maiden i Göteborg nästa vecka. Det känns mäktigt.

Inte blev min önskan om uppdaterad garderob bättre av artikeln att hårdrocks-stilen är mode igen. På tiden Sofi, säger jag. Har misstänkt ibland att hon blivit dumpad av en hårdrockare och inte smält det eftersom hon sågat allt som liknar hårdrocksstil samtidigt som hyllat grejer som inspirerats av den typ lack och nitar. Kul att Joacim Cans fick uttala sig också och som han säger "det som betyder något är passionen till musiken" Själv säger jag Mattias och Melker från "Rundgång" (briljant hårdrocksprogram) "en riktig hårdrockare har nitarna runt hjärtat"
Kul kommentar av Cans också att idag finns det inget som är riktigt rätt och fel (även om jag aldrig kommer tycka att pastell är metal)
Ska jag själv ge några tips på välklädda hårdrockare så tycker jag att just Cans och Jacob Samuel och Kicken från Poodles är värda att kolla närmarepå , eftersom de representerar den mer välklädda hårdrocksstilen som jag tycker funkar även när man passaret 25 . Vad gäller tjejerna så finns det så många coola hårdrockstjejer att det är svårt att välja.

onsdag, juli 16, 2008

Gulligt:)

Iron Maiden spelar som ni vet i Stockholm ikväll. På VIP-plats sitter cancersjuke Simon, 5 år. Enligt artikeln hoppas han få träffa bandet i VIP-loungen efteråt. Jag håller såklart tummarna för en fellow rocker. Både att han får träffa bandet och att han blir frisk så han kan uppfylla sin dröm och skaffa Steve Harris-frippa.
Rock on Simon, och kämpa så du och jag kan banga ihop om tio år:)

tisdag, juli 15, 2008

Strejken slut

Jag kan en gång för alla sluta oroa mig. Buss-strejken är över. Grattis skåningar, västerbottningar och stockholmare. Vi överlevde detta med:)

I övrigt så är jag trött på jobbet och längtar till min semester. Men min kollega har varit en rödhårig ängel och peppat mig. Kommer sakna henne när hon drar till Ö-vik för att studera h det visar vad jag alltid vetat om stenbockar: de finns där när det gäller.

Avnjöt "Allsång p åSkansen" Poodles är ju alltid Poodles även om ljudet under första låten var kasst. Men kul att de var med även om jag har lite svårt att vänja mig vid nye gitarristen Henrik. Han ser så...gothig ut jämfört med de andra. Men det lät ju bra så jag vänjer mig nog snart.

måndag, juli 14, 2008

Död

Har slitit ont idag. Kombon maratonlångt jobbpass, sjukt trött, risig mage och pms är inte direkt manna från himlen. Nu är dock det värsta över. Dagens måndags-metal blir därför en låt jag vill ha på min begravning "Bloodbound-black heart"