Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, augusti 21, 2009

Inlägg 500-metalheart is hard to tear apart

Det går fort när man har roligt. Detta är det 500:e inlägg i min blogg, som startade som ett sätt att bjuda tillbaka för alla roliga inlägg jag har haft för alla bloggar som jag läser med nöje på nätet-ska man njuta av vad andra bjuder på får man bjuda tillbaka. Måste dock säga att det är mycket roligare att blogga nu när jag har ett gäng trogna läsare-och jag har hellre 5 läsare som bryr sig än 500 anonyma.

Vad kan ni läsare se fram emot i framtiden?
  • Kommer fokusera ännu mer på att detta är en positiv blogg
  • Ta den lite mer tillbaka till metalperspektivet
  • Planerar ett nytt tema i bloggen-den som läser får se;)

Är det något du som läsare undrar över? Ni som undrar får ställa frågor i kommentarsfältet. Ni andra får njuta av en riktigt bra fan-video jag hittade på Youtube till min favorit-partylåt Sabaton "Metal Machine"

Stay true to heavy metal in the niiiiiiiiiight!torsdag, augusti 20, 2009

My balls to the wall

Okej, jag har mycket senaste tiden och metal har inte legat högst på min prioritetslista-men att missa U.d.o's release-party på Anchor i Stockholm är bittert. Kan inte skylla på något annat än att jag missade det. Missade honom på Rockweekend och missade honom nu.

måndag, augusti 17, 2009

Bröllopshelgen

Denna helg var vigd åt bröllop och det kom att bli det vackraste bröllop jag har varit på.

Brudparet gick in tillsammans, båda klädda i vitt och rött, till tonerna av "The Auryn" från filmen "Den oändliga historien" (efter att de skojat med oss och spelat de första takterna från Star Wars "Imperal marsch") Därefter följde en varm ceremoni med fin musik och ett brudpar som verkligen strålade. Brudar brukar se spända ut, som de inte törs visa sin glädje, men bruden här skrattade av av lycka och ögonen glittrade-man kunde se hur mycket hon längtat efter detta. Utmarschen bestod i att samtliga gäster, anförda av brudens medeltids-band, framförde "Rövarsången" ur Ronja Röverdotter.

Festen som följde präglades av massor av musik, skratt och djup värme. Sällskapet var som en stor härlig gott-o-blandatpåse av släktingar, lajvare, scouter, hårdrockare och bandet, iförda sina medeltidskläder. Traditionella och otraditionella bus samt ett duktigt partyband förgyllde natten. Svårt för mig att veta vad jag ska ta upp och inte men det var väldigt fint som helhet. Mitt tal gick hem-blev tackad av brudparet.

Dagen efter var det picknick för dem som inte kunde komma till ceremonin och vi som vill komma då med. Fint det också. Men det kräver sin tribut-är ruggigt trött idag.

Det blir ingen måndags-metal idag. Istället får ni njuta av in och utmarschen från bröllopet