Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

söndag, juli 11, 2010

Dio-festen

Det gjorde mig gott att ge mig iväg på Dio-fest. Vi var ett litet men entusiastiskt sällskap och jag gjorde nya förtjusande bekantskaper. Grymt skönt efter en hård arbetsvecka att få träffa lite sköna metalsystrar och -bröder och snacka lite skön hårdrock. Tror Dio kikade ner från hårdrockens Valhall och log när han såg oss sjunga tillsammans.Hittade dessutom två nya goda öl-mer om dem i matbloggen.

Just nu går jag på sista krafterna innan semestern. Jag känner mig halvförkyld men det ska nog gå. Det gäller att hitta ögonblicken av lugn. Just finns det i form av ett svalkande fotbad. Värmen är tufft men det går framåt

För alla er som undrar hur jag mår med tanke på att mitt och Ravenlords förhållande tagit slut så är det okej. Jag saknar honom naturligtvis men jag börjar kunna se ljuset igen. Vissa dagar är bra, vissa är inte bra men det går framot.