Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, mars 20, 2009

Nystart


Perser och kurder firar Norouz (nyår) idag, där man bl.a hoppar över eldar för att lägga det gamla året bakom sig. Wiccaner firar Ostara, en högtid där man firar att skapandets och växandets tid inletts.

Har själv haft så mycket om och kring mig, både på jobbet i mitt privatliv, att jag just nu inte känner mig så väldigt skapande men det känns som vändpunkten kom idag. Trots alla malande tankar i huvudet och all gammal stress i kropp har jag märkt att jag mött människor med en empati och en tolerans som känns bra inombords. Och jag har fått tillbaka den också:) Fick också oväntat besök av min älskade Ravenlord igår kväll, och hans famn och leende är den bästa medicinen mitt sinne kan få.


Jag har inte hoppat över någon eld eller smyckat ett altare, men jag har tänt mina "Ljuspunkt" ljusstakar med röda ljus i fönstret som en symbol för att jag vänder blad nu. Hoppas också att jag sått ett frö av tolerans också.
På bilden har ni "Ljuspunkt". Tack goa "Tomteboanna" för bilden

torsdag, mars 19, 2009

Bort med vårvinter-deppet

Är lite vårvinter-deppig just nu och det är inte så kul. Känns tufft men ikväll får jag lite avbrott. Ravenlord kommer hit och även om det bara blir natten tillsammans så känns det som bästa medicinen-att ligga intill honom och känna hans värme.

Och trots allt-det är underbart med vår!

måndag, mars 16, 2009

So tired

Trött efter att fått jobba över. Går därför direkt på veckans måndagsmetal-Ozzy med "So tired"