Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, december 13, 2012

So tired

Som Allium på Salmo salar (latin-snobbigt sätt att säga lök på laxen) så har jag blivit förkyld också. Tillräckligt frisk för att jobba, tillräckligt sjuk för att det ska vara jobbigare att existera. Men hem kom jag iallafall. Har inte gjort någonting, utom att behandla mig själv med ånga och echinagard. Var måttligt social idag. Samtidigt känns det skönt att saker och ting börjar falla på plats. Det känns skönt. I helgen ska jag ordna en viktig sak och göra några saker för mig själv.

  • Köpa body butter på Body Shop. Någon mjuk doft som vanilj eller cocos
  • Stikkinikki på Götgatan har årets sista helgöppet. Hoppas på få lite cocos och pistage-gelato
  • Plocka hemma
  • Tända ljus och titta på "The Tudors"
Jag tror att jag kommer att må bättre när jag inte är så galet torr i huden och trött av snuvan. Behöver får vara lite positiv och som vanligt.


tisdag, december 11, 2012

Lite mer levande

Lite mer levande. Igår så jobbade jag och efter det tog jag det lugnt och tittade på Nobelfesten. Jag brukar göra det-jag gillar kombinationen av vetenskap och glamour. Dessutom gillar jag fina dukningar så det är kul att titta och inspireras.

Lite kontrast mot Nobelfestligheterna blev tisdagsmorgonen när jag gick upp och hade tidig tvättstuga. Har också tagit itu med mer begravningsbestyr, har lyft två organisatoriska stenar från mitt bröst. Det har bitvis känts övermäktigt, men när en liten sak kom över mig så tänkte jag att "Jag ska inte låta något som är kärlek bli till stress" Det är 2,5 vecka kvar nu, sedan blir det något lugnare. Fick idag höra att jag är bra och stark. Det värmde, behöver höra sådant nu.

måndag, december 10, 2012

Smyckestävling.Har jobbat hela dagen och kopplar av med Nobelfesten (det blir nog mer om det i ett senare inlägg) För att pigga upp mig lite har jag valt att delta i en smyckestävling hos Liie på liie.se. Här tävlar hon ut valfritt smycke från sitt eget företag drops of lights. Här kan du och in och vara med och tävla. Hon har olika stilar, från stilrena budskapssmycken till rosa döskallearmband=) Men var inte en döskalle själv ;) Senast midnatt måste du ha lämnat ditt bidrag.

söndag, december 09, 2012

2:a advent

Hells%20jingle%20bells%20-%20Little%20drummer%20boy

Dagen är något ljusare. Har fått fina namnsdags-gratulationer som verkligen har värmt. Det kändes skönt. Har kommit till ett stadium där jag behöver få ta det lite lugnt och vila mina egna tankar. Min potentielle karl och jag har bestämt att höras efter jul eftersom vi båda behöver få "the world off our shoulders" just nu. Så jag bjuder på en jullåt-Joacim Cans och Petra Kvannå sjunger "Little drummer boy".