Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, juni 29, 2011

Sweden rock dag 4-in future world

En ny festivaldag gryr och denna dag togs det mycket lugnt i campet. Inga "JA! JA! JA!"-band på för- och tidig eftermiddag. Hade några band som jag funderade på att gå och kolla på men det kändes som att jag behövde vilan bättre. På eftermiddagen så hängde jag på hela tältgänget (utom Steele som, till senare ånger, sov sött och inte gick att väcka just då) och kollade in Down. Jag har ingen relation till Down, och knappt till Pantera heller, men det var en riktigt cool konsert. Även en powermetalbrud rycktes med.

Efter Down så hittade jag Alvfursteparet och vi kollade in Mustach, ett band jag har lyckats missa varje gång de har spelat i min närhet. Vi kollade delar av den spelningen, sedan kollade vi in Stryper, där jag också hittade Do Glatem. Som de kristna de är så avslutade Stryper giget med att be för oss. Jag gillade Do Glatems, hårt övertygad ateists, kommentar "Tack så mycket. Det är tanken som räknas". Rob Zombie hann jag kika lite på och jag skickade en snabb tanke till Ravenlord (Rob Zombie är en av hans favoriter). Det är coolt med lite show tycker jag.

Efter Rob Zombie blev det dags för en av höjdpunkterna, Helloween. Det var riktigt roligt och jag hörde både gamla och nya favoriter. Jag blev ruskigt glad av det. Jag är nu ännu mer såld på dem nu. Hittade två låtar som stämmer in på mig "Future world" och "World of fantasy"Efter Helloween headlinade Whitesnake-och jag begriper inte varför. Det hade nog blivit roligare omvänt. De började med nästan en timme ballader och sedan en kvarts gitarrsolo. Då gav jag upp och gick hem. När jag kom till tältet så hörde jag "Fool for your loving" och "Here I go again" så jag har åtminstone hört mina favoriter live. Nä Whitesnake, så här får det inte gå till.

Har ni förresten frågor om festivalen så ställ dem nu i kommentatsfältet så svarar jag i sista inlägget. Har redan fått en från Wånkan.