Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juni 13, 2008

Nej nu!

Börjar bli trött på grinigheten nu (idag har det varit jag som varit grinig) så jag bjuder på lite hårdrockshumor. Som också kan lära oss att det främst är musiken som sätter stämningen.


torsdag, juni 12, 2008

Rörigt...

..är det i huvudet just nu. Det finns dock ljusglimtar i detta. Bara ett arbetspass kvar och sen blir det släktfest. Det ska bli befriande att se en ny miljö och träffa lite folk. Behöver bryta lunken. Med lite tur så blir allting bättre. Min utsugna känsla beror nog på att jag jobbat två dygn med en av dem kollegor jag har svårast för. Hon ser allting i grått och negativ och bara bolmar ut negativ energi. Jag blir så frustrerad och får god lust att hoppa upp på bordet oc hförst sjunga "I've got life" och sedan besjunga allt som är vackert i livet. Som extra lök på laxen glömde jag mp3:n imorse. Kul som en rotfyllning

Längtar efter...

  • Lugn och ro
  • Mera ledigt
  • Tid med katterna
  • bara vara
  • avspänd social samvaro
  • och Göteborg förstås

måndag, juni 09, 2008

Nothing on earth stays forever

Idag är det fem år sedan min mamma rycktes ifrån sina nära och kära. Dagen då mitt liv förändrades för evigt. Saknar fortfarande mamma även om jag gått vidare. Framförallt saknar jag att inte ha fått lära känna henne som vuxen och att det finns så många aspekter i mitt liv idag som hon aldrig fick se. Men numera finns det en stor tacksamhet att jag fick växa upp med en mamma som kämpade för mig, accepterade som den jag är och försökte få mig att förstå att jag är värdefull.

Det finns bara en låt som är värdig som måndags-metal idag och det är Hammerfalls "Glory to the brave". Första gången jag hörde den kände jag att den beskrev vad jag känner för mamma.


söndag, juni 08, 2008

Unchain the rain

Vaknade inatt av spöregn och ett mäktigt åskväder som låg nära. Mina katter var lite konfunderade men jag tycker det var härligt. Har funderat på när åskvädren skulle komma och det är perfekt sommarväder enligt mig-solia dagar, regniga nätter. Någon kväll ska jag sitta uppe och titta på blixtarna.

¨Har varit en slitig dag på jobbet. Mindre skojig period nu men det är bara att bita samman och kämpa på antar jag. Men jag behöver min lediga dag imorgon.

För att hylla regnets helande kraft och åskans muller så bjuder jag på Altaria-"Unchain the rain"