Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, oktober 21, 2013

En sådan där knasig liten sak som gör en biolognörd glad...

...är när dagen har bestått av jobb med en kollega som vibrerar på en helt annan frekvens och jag provade ett nytt träningspass som nog inte var min likör, då är det skönt nät Kunskapskanalen visar en film om grönlandsvalen, en av mina favoritvalar. Det är svårt att inte slappna av när man betraktar ett djur som kan bli 200 år gammal och väger 100 ton, sväva fram.

Grönlandsvalen har dessutom en mycket avkopplande sång (jag väljer inte bara att lyssna på valsång, jag väljer art också) Till skillnad från t.ex. knölvalen, som är standardvalsången, så låter den nästan lite optimistisk.
söndag, oktober 20, 2013

Mot en lugnare vecka

Har klarat veckan. Kom ut ur den något klokare och något tröttare. Har tagit till mig era tips så nu är bloggen lite mer karmosinröd (vilket är "crimson red" på svenska).

Har inte hänt så mycket i helgen. Har tagit det lugnt, umgåtts med Goron och hans släkt samt tagit det lugnt. Har avslutat veckan med att shoppa lite kläder-håller på att uppdatera garderoben-och tittat på "Dumma mig" med Goron. Mycket söt familjefilm (jag erkänner att jag blev lite fuktig i ögonen på slutet). Dessutom befriande med tre sköna kvinnliga karaktärer.

Just nu har jag lite bloggtorka så jag hör med mina kära läsare. Är det något du vill läsa om här?