Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, januari 10, 2007

Saknar dig

Idag skulle min morfar fylly 85 år om han fått leva. Har tänkt på honom idag och funderat på två saker han inte fick uppleva som jag velat dela med honom. Det stora är min examensdag, för jag vet att han och mormor var de som var stoltast över att jag kommit in på universitetet. Det andra är Nightwish. Det kan låta lustigt men min morfar var en stor operafantast och jag tror han skulle blivit väldigt glad över att jag fann njutning i en skolad röst. Det hade varit så kul om vi kunnat mötas i deras musik, operafantasten och metaltjejen.

Jag saknar dig morfar. Hoppas att du sitter på La Scala och njuter av Caruso.

The legend reborn

Hej allihopa!

Min dator har varit knäpp och lämnat utanför fram till nu. Vad har då hänt?

*Jag har lämnat min gamla hemort bromma för att flytta till Järfäll. Trivs som fisken i vattnet i min nya lägenhet.

*Lordi-konserten var kanon och fick dessutom se bandet Sabaton som bonus. Inte illa! Kalla mig sjuk men mr. Lordi kan vara småsexig:)

*Jag och min pojkvän gjorde slut i slutet av september. Vi har fortfarande kul ihop men vi var eniga om att vi funkar bättre som vänner. Det var avståndet och de faktum att vi har väldigt olika syn på förhållanden som gjorde det.

Tack alla som hört av sig i min frånvaro och saknat mig=D