Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, oktober 01, 2010

Fredagslugnet

Avblås skallgångskedjan, kära bloggläsare, jag är inte försvunnen. Har bara jobbat mycket kväll enligt nya schemat, och omställningen, i kombination med att ha en sprängande spänningshuvudvärk hela veckan, gör inte direkt under för skrivarlusten. För att lägga arbetsveckan bakom mig har jag nu fixat den bästa sortens höstmys: har släckt lamporna, tänt ljus både på väggen och på mitt ljusbord (just nu med lyktor och ljus i höstfärger), bryggt rött ekologiskt vaniljte och njuter av Anton Berghs fairtrade-choklad. Vardagslycka och wellness i vacker form.

Tefrossa, en kul tebutik på nätet, har just nu hösttävling som av en slump passar perfekt. Vill du fixa eget höstmys kan du också vara med. När jag läser så kan jag säga att jag kommer att ha ruggig valångest om jag vinner, vilket te ska jag välja?

söndag, september 26, 2010

Klädbytardag

Igår var jag på klädbytardag i Vällingby C. Det var en positiv upplevelse. Även om det var lite julhandelsfeeling och klädbytarna blev som tokiga (jisses vilken fart en del satte) så var det ändå en vänlig stämning. Jag kom dit med sex blandade plagg som jag inte använder av olika skäl och då känns det bättre att de får hamna hos någon som blir glad för dem. Själv kom jag hem med följande:

  • En lila stickad tunika/klänning från Jackpot (sådär gose-snygg ni vet)
  • En asymmetrisk petrolblå kofta från Gina Tricot (tunn och skön. Mycket snygg till mitt skotskrutig nitbälte)
  • En svart båtringad stickad tröja (i stilen metaltjej vill ha sin stil men inte skrämma alltför många äldre damer)
  • en svart top med kort ärm och istället för sömmar hölls den ihop med knappar på axlarna
  • ett par skor (med brogue-tå. Lite sådär mormor/bibliotekariestil. Har sagt att jag aldrig kommer ha sådana men de känns bra)
Hoppas de nya ägarna till mina kläder är lika nöjda som jag. Håller i lagom takt att uppdatera min garderob. Har insett jag är inne i en svart period-jag känner för svart.
Vad behöver ni?