Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, maj 14, 2011

Rockers i mainstream-tv

Det har faktiskt förekommit hela två hårdrocksinslag i tv de senaste dagarna-nästan chockerande i dessa Eurovision-tider (jag står fast vid att vill vi vinna ska vi skicka Sabaton-men inser att de är för bra för att vinna den svenska uttagningen). På torsdagen så var Anders Tengner med i "Go'Kväll" eftersom han har skrivit en bok om sitt liv som hårdrocksjournalist. Det var ganska underhållande att höra Pekka Heino innan och efter leverera sin (och tyvärr många andras) oinsatta bild av hårdrockare medan Anders Tengner bara satt där och var sådär übercool som bara en person som är trygg i sig själv och sin övertygelse kan vara. Kändes också lite typiskt att Pekka säger "men lugn, det ska inte bara bli hårdrock i kvällens program"-som att hårdrocksöverdos någonsin varit en risk i svensk television. Vill ni se det (Anders Tengner är sevärd) så har ni det här.

Dagen efter så dök Jakob Samuel upp i "Så ska det låta"-det var lite roligare eftersom det krävs en rocker som alibi för att få höra lite skön hårdrock. Jag tycker redaktionen skule våga lite och kasta in t.ex.Maiden-låt i ett program med bara schlagerartister. Skickade en tanke till min padawans mamma när Jakob sjöng "Sweet child o' mine"-hon älskar både Poodles och Guns 'n' Roses. Vill ni kika på det har ni det här

I nästa inlägg blir det vikingafest och video-recension

torsdag, maj 12, 2011

Metal-sveriges sämst bevarade hemlighet

Den här nyheten har dröjt av olika skäl-men nu har jag bokat allting så nu kan det avslöjas-Jag ska åka på Sweden Rock Festival i sommar!

söndag, maj 08, 2011

Roddig lördag

Gårdagen var en hunddag, som Hagbard uttryckte det. Jag var trött och singelfrustrerad men tog mig igenom det extra jobbpass som jag behövdes på och därefter till karaoken. Det var lite jobbigt eftersom Nystan var där med sin nya kärlek (de är mycket förälskade) men jag kanaliserade min frustration i den enda låt jag hann sjunga-Bon Jovi "You give love a bad name". När jag kom hem ringde jag Hagbard och hann hjälpte mig att bena ut saker och han sådde några kloka frön i mitt huvud om hur jag kan göra saker bättre.

Idag har varit en bättre dag. Jag har kört ett hårt och skönt pass yoga och dessutom shoppat lite. Det blev hårprodukter och duschcreme från Body shop samt ett par lackleggings från Gina Tricot. Mina gamla är helt utslitna och lackleggings är ett grymt skönt och användbart plagg för oss rockers. Gick dessutom i enbart Sabaton-tshirt och det var underbart skönt.