Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, september 03, 2009

Feeling like a monday

Jag är trött som en sarkofag och idag missade jag att avboka min spinning-klass men det kan ju hända den bäste. Läget är dock inte hopplöst. Har fått en del av det jag vill få gjort gjort och imorgon kommer Ravenlord hit. Tror vila, skratt och Ravenlord är bästa medicinen för mitt trötta sinne. Har dock börjat ta itu med saker i ett försök att få mer energi-har insett att jag inte har råd att låta mig dräneras på den. Har inte gett upp ännu.

tisdag, september 01, 2009

Tävling

För en gångs skull är det någon jag behöver som lottas ut-jag gör härmed ett försök att vinna den axelbandsfria behån Free-bra. Klart en metaltjej vill ha bar-ryggat.

Wow, med hjälp utav av en free-bra har Suzan lyckats få denna snygga klyfta!Free-bra:n är en bh utan axelband som man kan använda under en axelbandslös klänning eller ett halternecklinne. Den är enkel att fästa och ramlar inte ner även om du skulle dansa en hel kväll!Vill du, precis som jag vara med i tävlingen så gå in på Suzans blogg:http://www.ettdussinpannor.blogspot.com/Har du ingen blogg själv kan du också vara med!För att läsa mer om Free-bra:n gå in på: http://freebra.se/Tre vinnare kommer att dras den 1:a september!Lycka till!

måndag, augusti 31, 2009

Musikprat

Den totala skrivkrampen bestämde sig för att bosätta sig här hemma. Så idag blir det bara en tjejsnack-om musik.

Musik

1. Vad lyssnade/lyssnar du på i tonåren?
Nu ska det erkännas-jag var dansbandstjej så det som gick varmt var Arvingarna och Barbados. Har sett dem flera gånger live och det var där jag lärt mig mycket om det jag kan om musik. Kan dessutom tillägga att det Arvingarna som fick mig att upptäcka Iron maiden och att jag visste vad Iron Maidens basist heter innan jag lärde mig vad Barbados basist heter.

2. Vilken artist såg du senast live?
Det borde vara L.A Guns och Dia Psalma på Rockweekend.Hann se Dead by April också.

3. Nämn fem artister du vill se live?
Dio, Northern Kings, Dimmu Borgir, W.A.S.P och Sonata Arctica. De sistnämnda blir av så snart jag får den berömda tummen ur och bokar biljetter. Sedan är det väl inte direkt någon artist men jag skulle gärna på julshowen Hells Jingle Bells.

4. Vad brukar du lyssna på hemma?
Här hemma blir det metal-i alla dess former. Nu senast lyssnade jag på Battlelore. Har också på senare tiden börjat lyssna på spa-musik eller vad man ska kalla det.

5. Spelar eller har du spelat något instrument, vad?
Har provat på att ta gitarrlektioner men det blev inget av det egentligen. Rösten är ju också ett instrument så som kuriosa kan nämnas att jag har gymnasiebetyg (VG) i körsång.

Veckans måndagsmetal blir finska Battlelore "Green maid" Har fått skivor av Vapensyster och den här låten fastnade. Gillar deras musik-det är som om Nightwish skulle ha förläst sig på fantasy, bjudit in Peter Tägtgren och börjat exprimentera hej vilt.

söndag, augusti 30, 2009

Ö-helg.

Helgen som gått har bjudit på öken, överraskningar och ömhet. Öken-delen bestod av när jag och min vapen-syster efter avslutat dagsverke drog på oss våra snyggaste outfits och drog på Rocks. Vi såg emot release-fest men när vi mötte upp en skara bekanta drogs party-humöret ur oss. Att hänga ut människor är inte min grej, men låt oss säga att det finns människor som anstränger för att alla ska vara delaktiga och de som inte gör det. Jag och Vapensyrran beslöt att dra vidare till Anchor och gjorde så efter att kramat de goa i sällskapet adjö och förklarat för en nyanländ vän-som vad jag förstod efter dock blev gruvligt besviken men vi kunde helt enkelt inte stanna.

Anchor var bättre-det är mysigare stämning där på fredagar än på Rocks. På Rocks är du fast med de personer du kom dit med (inte fel när man är med Vapensyster) medan Anchor inbjuder till samtal med nya människor. Dessutom har Anchor något som Rocks saknar-Guiness:)

På väg hem från Anchor blev jag stoppad i dörren av en blond snubbe. "Heter du Anna?" Svarade ja och han svarade "Gissa vad jag heter" Efter två felaktiga gissningar från min sida känner jag igen honom och det visade sig vara en nät-bekant. En positiv avslutning på en i övrigt blandad kväll.

Lördagen ägnades åt jobb-som gick fort trots att jag var trött.

Idag har jag träffat Ravenlord på stan. Vi käkade lunch i Gamla stan (en stadsdel vi båda gillar), kollade i affärer och gick på bio-Public Enemies (som vi båda gav betygen "bra" och "godkänd men inte världsbäst". Det kändes bra att träffa honom (det var av olika skäl ett tag sedan) och det var väldigt skönt för så fort jag kramade om honom så var det så himla rätt-och det gjorde det på bio när jag kände en hand som smekte mitt ben med. Det måste ju vara något positivt att jag efter nästan ett år tillsammans fortfarande kollar på honom och blir alldeles varm i kroppen.