Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, februari 02, 2011

Looks (that kill?)

I brist på inspiration från mitt eget liv så deltar i roliga "Tjejsnack" igen (det var ett tag sedan). Idag pratar vi om utsidan.

1. Vid vilka tillfällen och med vad fixar du frisyren?
Det är ofta om jag ska ut som jag fixar till det. Jag använder knappt några produkter alls men funderar på att använda lite gel.

2. Hur ofta och vid vilka tillfällen använder du make up?
Till vardags så blir det bara lite svart mascara. Men ska jag ut eller vill känna mig extra snygg så blir det foundation, puder, ögonskugga, mascara och läppglans. Jag lägger hellre krut på ögonen än på munnen. Jag föredrar skuggor i grått och lila för det framhäver det gröna i mina ögon.

3. Vad går du i för kläder till vardags?
Just nu blir det jeans eller liknande byxor och tröja, eller så blir det klänning och leggings.

4. Använder du någon form av smycken, vad och när?
Jag känner mig naken utan örhängen, lite mindre på jobbet och stora till fest. Jag har ett gäng och har dessutom 4 hål i öronen utöver de medfödda (två par i varje).. Dessutom gör jag smycken själv-och av någon anledning är det roligast med örhängen. Jag har gärna halsband också, men de stora och/eller långa får vänta, för det är opraktiskt på jobbet. Av samma skäl har jag bara ringar när jag är ledig, men då är de ofta många. Armbandstjej är jag inte, med undantag för nitarmband. Jag har nästan alltid silversamycken, helt enkelt för att jag passar och trivs bättre i det.

5. Är du nöjd med ditt utseende, motivera gärna?
Jag är i det stora hela nöjd, även om jag gärna skulle ha lite smalare lår (ett livslångt komplex) men jag kommer mer och mer till slutsatsen att perfektion mest är tråkigt. Idag tänker jag mer på hälsa när jag tränar än på att fixa en supersnygg kropp. Mest nöjd är jag med mina ögon-och den lilla fåfänga detaljen att mina naglar har en väldigt snygg form.