Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 10, 2009

The evil that rain do

Det blev inte mycket Rockweekend för oss. Vi kom torsdag morgon, slog upp mitt och Ravenlords tält och sov sedan vi var trötta efter att ha varit vakna länge. Därefter blev det det sedvanliga "Hänga i tält med diverse vänner". Rockweekend låg trevligt till-nära till allt och Ravenlords vänner var helt okej. Det som lade sordin på stämningen var dock regnandet som fortsatte hela tiden. Efter att vi sett halva Dia Psalma så gick vi till tältet för att varma oss för vi kände oss slagna-och samtliga kläder vi hade var genomsura. Vi kom fram till att festivalen inte handlade om att kul längre, utan om ren överlevnad. Planen blev några timmar sömn och sedan åka hem. Regnet bröt inte upp och festivalen var rena leråkern vid det laget så vi tog tåget till Gävle och hoppade på ett tåg till stockholm där. Vi gjorde rätt (29 timmars ihållande regn kan knäcka den) men självklart är jag besiken och ledsen. Så mycket spänning och så ingenting. Missade också chansen att se flera bra band. Just när beslutet var taget kändes det som att jag gjort slut med hela hårdrocken. Vet dock bättre än så men det kommer ta ett par dagar att smälta detta.

onsdag, juli 08, 2009

Rockweekend

Drar nu på Rockweekend. See you on the road!

måndag, juli 06, 2009

Förberedelser

Just är min skalle uppfylld av förberedelser inför Rockweekend. Grubblar på vilken mat som ska tas med, vilken mat, hur mycket dricka osv. Tog dock en paus från festival-grubbleriet och rea-shoppade med Vapensyster idag-jag investerade i en lila duo-ögonskugga, ett läppglans och en ursexig negligé i petrol och svart.Det är alltid lika skönt att vara med henne-hon vet precis hur man får mina väskor i balans. Känns skönt eftersom jag saknar min Ravenlord efter vår myshelg.

Veckans måndags-metal blir ett av banden jag ska se på Rockweekend-Dimmu Borgir med "The serpentine offering"

söndag, juli 05, 2009

Silverhorse goes studio

Savage Heart är visserligen lagt på is men det andra bandet jag supportar-Silverhorse-jobbar på och är vad jag förstår snart klara med inspelningen av första skivan. De har bra tempo-7 spår på 2 dagar enligt trummisen Peter Crow-så det dröjer nog inte länge. Ser fram emot skivan och hoppas på att den åtföljs av spelningar på fler ställen än Göteborg.