Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, mars 09, 2007

För att vara...

...ett ställe som ingen människa vill prata med är det upptaget hos Skatteverket påfallande ofta.

onsdag, mars 07, 2007

666

Jag har blivit utmanad av Vampireslave

tävlingsregler: varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

& underliga saker ni inte visste om CrimsonAnna

1. Jag har ett nästan bisarrt minne för att komma ihåg låttexter. Mitt minne för låttexter är mycket bättre än det för melodier.

2. Jag har inte bara gått ner 20 kg, utan också 140 cm!

3. Jag har flera gånger drömt sanndrömmar

4. Jag känner ett själsligt släktskap med Tuomas Holopainen i Nightwish

5. Har blivit liknad vid både Harry Potter och Nemi

6. Jag har enligt vänner ett supersmaksinne. Smaklösa livsmedel finns inte för mig och jag har beskrivit en öls smak som "subtila mango-toner"

Jag utmanar the witch, Lyckliga Grodan, Carra, Anna feat. Mel E, Frankincense, Icka och Fashion Nerds

tisdag, mars 06, 2007

One of the lost ones...

Det är lite mycket nu. Känner att det är mycket, yrkesmässigt, jag måste nysta upp innan jag kan känna riktigt lugn och tillfreds.

Vad gäller kärlekslivet lägger jag det snart på is för gott. Jag ger upp. Nemi har rätt. Det är klart att alver finns men de är förbannat svåra att hitta bland alla troll...