Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, juni 22, 2006

Flyt eller...

Hade flyt imorse. Ringde min frisör för en klippning och lyckades få en tid sista dagen innan hon går på semester och jag hinner dessutom dit innan jobbet. Ska bli jätteskönt. Vill inte bara att hennes sax som sänts från himlen ska tukta mina slitna toppar, jag vill också höra om mitt hår blivit bättre efter sin torrperiod som det haft ett tag och var hon står i mitt färgdilemma (mörkrött eller svart).

Nu drar jag till pojkvännen och firar midsommar. Hoppas ni alla har det trevligt och att vädret blir i allafall regnfritt.

onsdag, juni 21, 2006

ProblemlösarnaSå här ser de ut, mina nya underbara Ecco-sandaler. Har gått runt i över en vecka och grubblat på var jag kommer hitta sommarskor som uppföljer följande kriterier;

1. Rockiga
2. Öppen tå
3. Inte ger skavsår eller fjärtljud

Tyckte de var lite dyra men jag tänkte om eftersom jag vet hur mycket jag gillar mina Ecco Shark-skor och de här juvelerna kommer aldrig bli omoderna. Jag blev tokkär när jag tog på dem och det kändes som jag vore viktlös.

bilden från DinSko/Ecco