Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, mars 08, 2008

Första timmarna


Första timmarna som kattägare har förflutit bra:) I ärlighetens namn var det nog jag som var mest nervös. Har inga barn (iaf inga jag vet om) men jag utgår från att det så här en förälder som fått hem sitt första barn, från BB eller adopterat, känner sig. I början sprang jag runt och kollade vad de pysslade med hela tiden. Till slut fick jag nog av mig själv och tänkte att nu sätter jag mig ner med en kopp te och efter det har det gått fint. Första gången Ozzy (grå) lät mig kela med honom och när Lucifer (svart) lekte med klösträdet så kändes det oerhört gott i själen:)


Blogg-ära och bloggtystnad

Singel i sumpan har länkat mig på sin blogg. Känner mig hedrad. Lite som om Slash gått förbi när man sitter och plinkar på gitarren och säger "Great playing, man"

Det blåser starka förändringens vindar känns det som. Händer saker lite överallt som pekar på det. Jag hoppas det är till det bättre.

För övrigt kan det bli lite tyst på bloggen. Imorgon utökas nämligen det Crimsonska hushållet med två katter:Ozzy och Lucifer. Så jag kommer vara upptagen med att göra dem hemmastadda.

söndag, mars 02, 2008

Bekant-chock!

Så här i Melodi-festivaltider bör en rubrikper tidning innehålla ordet chock och jag ska inte vara sämre. Det var dock inte jag som blev chockad utan min kompis när vi upptäckte hur liten vår värld är. Det visade sig att min kompis är kompis med hennes före detta vänner. Hon anser ni mig vara inte riktigt klok;) Jag ser inte riktigt varför det tagit så lång tid för henne att inse.

Det var en hård dag på jobbet idag. Undrade hur jag skulle klara av det men det gjorde jag.

Dags för veckans tjejsnack. Temat är djur


Vecka 9/08 Djur Ämnet kommer från Emma S

Har du några djur, ras och vad heter de?
Har ett akvarium med malawiciklider. De som har namn heter Glenn, Sten och Patrik.

Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?
Blir snart stolt matte till två katter. Drömmer dessutom om att en dag ha ett stort akvarium med stora rovciklider (ska jag räkna upp alla fiskar jag vill ha blir det här för långt)

Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?
Fåglar är inte min grej. De är lite för fladdriga och skräpar ner. Har svårt att se charmen i kaniner och möss, men kanondiggar råttor och marsvin.

Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?
Svärdfisk för de har alla fysiska egenskaper jag inte har.

Finns det något djur du är rädd för, vilket?
Pinsamt men sniglar har fått mig att skrika som ett äkta film-våp. Har kommit över det nu. Annars är det bara fästingar, eller egentligen de sjukdomar de sprider, som skrämmer mig.