Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, juli 16, 2011

"Jag ska bara klona mig själv, så blir allting bra!"

Rubriken kommer från en vän, som skrev detta när hon hade tusen järn i elden. Det är lätt att känna igen sig. Denna helg har varit en av de där helgerna där jag helst av allt velat klyva mig själv i två och vara på flera ställen samtidigt-dock hr jag valt nu och även om jag misstänker att jag är min hårdaste kritiker så känns det knepigt att välja bort någonting. Hagbard frågade "Litar du inte på dina instinkter?" och jag svarar "Det är inte instinkterna som som ställer till det, utan mitt omtänksamma hjärta" Svaret kom "Lita på dina instinkter. Det gör jag"  Det var skönt att höra det och fick Miss FixIt (den där lilla gnällrösten på axeln som tycker att du alltid ska vara "duktig" och som inte bryr sig minsta lilla om hur någon mår) att krypa ihop och gömma sig,

Hur gör du som läser när du helst skulle vilja klyva dig i två eller fyra delar?

P.S. Det är inte försent att lämna in frågor till frågestunden.

tisdag, juli 12, 2011

Frågestund

De flesta har redan gjort det men nu kör vi för första gången i "Ljudet av ett hårdrockshjärta" en frågestund. Varsågoda att fråga, om Sweden Rock eller om något annat.