Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 21, 2006

On wings of glory we will carry on

I o m bloggens namn måste jag ju bara nämna den här artikeln om Iron maidens sångare, som upperbarligen använt sin pilotutbildning till något betydligt bättre än att bara flyga konsertsugna metalheads till sitt eget gig. Det här kallar jag hårdrockshjärta! Ni svenska artister med flygcert, varför inte följa Bruce exempel?

Har hämtat ut mina nya glasögon idag. De är superfina och jag mår redan bättre. Bl.a så har min blurriga känsla i ögonen försvunnit. Enda smolket i glädjebägaren är att mitt stålgrå par är för trånga. Men jag går tillbaka imorgon/på söndag och ber dem justera sadlarna något.

Har en förkylning på gång i kroppen. Har en idé om varför viruset flyttat in nu: dels tål jag inte väderomslag och så var det alldeles för länge sedan jag träffade min kille. För det vet ju alla att bästa botemedlet mot förkylning är krama om en varm pojkvän?

Titeln från "Legacy of Kings (Cans/dronjak/strömblad) Hammerfall, Legacy of Kings 1998

torsdag, juli 20, 2006

Metal i världen

Har haft en trevlig dag med besök hos mormor och intensivt telefonprat med pojkvännen. Sistnämnda hade många spännande saker att berätta men det gör ju inte saknaden mindre att han är så underbar just nu. Nåväl, inte så långt kvar till augusti, som för mig inte blir rötmånad utan återföreningens tid...

Tyvärr har den senaste tiden gjort att jag har en förkylning på G i kroppen. Känner av det i o m att jag har muskel- och ledvärk, är torr i halsen ioch nyser. Har dock börjat bekämpa med Echinaforce (har dessutom den goda effekten att ta bort mitt sötsug på kvällen) och en C-vitaminbrus om dagen.

För övrigt kan ni som inte kan få nog av mina alster läsa på www.rockradio.se där jag skriver krönikor om metal och hårdrock