Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, september 09, 2006

Präkto-varning;)

Det är som i triss-reklamen: plötsligt händer det!
För första gången sedan jag blev guldmedlem har jag lyckats hålla mina points. Det är så skönt. Kanske låter självklart för vissa, men jag känner mig "stronger than all" just nu=D!

Handlade ordentligt idag. Blev så inspirerad när jag klev in på Coop och såg alla fräscha eklogiska grönsaker. Efter en tur förbi torget också blev både min kyl och min fruktkorg fulla. Var också förbi Apoteket och köpte vitamintabletter och tandtråd. Tur att jag köpte näsdukar också ananrs hade det blivit lite väl präktigt;) Eller förresten, vem är det som sagt att det är präktigt i negativ mening att ta hand om sig själv? Borde inte det ses med den högsta respekt? Det är nog den kungliga svenska avundsjukan som visar sig.

fredag, september 08, 2006

Vart tog dagen vägen?

Sov helkasst inatt. Kunde inte komma till ro pga nattligt grubbel, så jag ringde till pojkvännen och luftade det. Mådde bättre och somnade. Vaknade av ett visslande, gällt ljud som jag fortfarande är osäker på om det var dröm eller verklighet. Jobbigt som f*n iaf.

Arbetsdagen bara flög förb. Ovant, annars brukar ensamma jobbdagar bli riktigt sega. Unnade mig en tur i centrum efter jobbe. Letar efter snygg stickad omlottkofta eller bolero i annat material än akryl. Tips mottages tacksamt. Nöjde mig med att utnyttja Kicks erbjudande om billig Oliv-kroppscreme. Mmmm, min fnöskticka till hud njuter

På kvällen körde jag en släng av "Orkar inte, blä för världen"-valsen. Väntar besked om ett arbete jag sökt och får frågan varje gång jag träffar eller pratar med någon. Det är iofs fint att någon bryr sig men jag är kräktrött på att alltid prata om min jobbsituation. Extra trött blir jag på dem som ska komma med "goda råd" eller kläcker ur sig saker som bara gör en mer trött och orkeslös. Hallå, jag kämpar och jag svär, får jag jobbet kommer ni få höra det! jag är så mycket mer än bara en jobbsökare.

torsdag, september 07, 2006

Hösttecken

En av mina mer okända sidor är att jag älskar att skriva listor. Här kommer därför en sådan.

5 tecken på att hösten är här:

1. Luften är frisk och klar
2. Chai känns mer lockande än kall cola light till fikat
3. Stearinljus är oemotståndligt
4. Det jag längtar efter mest i klädväg är ett par nya tofflor
5. Sjal runt håret eller byxor med dragsko känns ett fel