Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, december 10, 2007

Optimism och hårdrocksdilemma

Sötpotatisgrytan kommer bli stapelföda i det Crimsonska hushållet.
Den blev fantastiskt god och det känns som att min matlagningsmoral är på väg tillbaka.
Jobb 2 gick bra och det känns lugnt och skönt inför nästa vecka.

Drabbades av ett metaldilemma idag. Jag röstade på Swedish Metal awards och hade mycket svårt att välja om jag skulle ta Nightwish eller Apocalyptica som bästa utländska hårdrock. Valet föll på Nightwish (tror jag) men både är värdiga vinnare.

Det vänder nu

Efter kryssningen gick jag in i en intensiv jobbperiod men nu kommer det att vända. Imorgon kör jag sista passet innan jul på jobb 1, och jobb 2 är lite mer intensivt nu men jag kommer att klara det. Har ju sått "positiva frön" under året som jag hoppas på att jag får skörda nästa år. Är inte den mest inspirerade människan just nu men jag har ändå bjudit till glögg 3 gånger under kommande vecka: två för polare och vänner och en för släkten innan jag drar till de södra provinserna (läs skåne) och bistår ockupationsstyrkan (läs pappa). Just nu puttrar ett annat försummat projekt på spisen-en sötpotatisgryta med cocos och lime.
Så hoppet lever.