Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, december 23, 2010

God Jul

Det är kallt som sjutton ute men det är så vackert. Riktigt "Nightwish-väder"=perfekt väder för finsk symfonisk metal. Jag har dessutom efter flera års letande hittat en täckkjol och det är skönt. Lite snyggare stil än täckbyxor och sju resor bättre när du har kjol eller klänning.

Det är dags för att önska mina läsare en god jul och jag gör det med de artister som skulle få avsluta om jag skapade en julkonsert. Två, på olika sätt inspirerande män. I min julkonsert hade de framfört denna låt som duett-här får ni njuta av dem en och en.
Ljudet av ett hårdrockshjärta ger er-Joacim Cans och Rickard Söderberg.
God Jul och glöm inte att skåla för Lemmy imorgon!tisdag, december 21, 2010

Julracet på allvar

Nu är det dags för att köra det sista jul-racet. Jag har slagit in alla paket utom ett och påbörjat fixandet med julmaten (jag bidrar med bröd och granatäppelsallad till julbordet, och fixar alternativ eftersom jag inte äter kött). Ni hittar det i min matblogg. Har också firat vintersolståndet med att gjuta två ljus att använda till vardags. Nu blir det fullt ös fram till julafton. Men det är ett kul ös.

söndag, december 19, 2010

Årets enda glögg

Det har av randiga och rutiga skäl inte blivit av att bjuda in vänner och fränder till glögg men idag så tog jag mig i kragen och bjöd in en nyinflyttad vän-han har just lämnat Trollhättan för Stockholm. Det var över två år sedan jag träffade honom öga mot öga så det var roligt att ta upp kontakten igen. Han lyckades med konsten att somna på bussen så jag skrattade ganska gott när jag ledde honom rätt via mobilen.  Men det blev bra iallafall.När han dragit vidare så kände jag julefriden komma över mig-det kommer att gå bra att klara av den här julveckan-och mina nyårsplaner har gått från ingen aning till två potentiella.