Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, november 30, 2007

Liberty and metal for all!

Jag har återvänt från de vilda haven. Hammerfall ocean crusade satt som en stänkare i krysset. Nu har jag tankat positiv metal-energi så att det räcker för ett tag. Hammerfall var hur bra som helst när de spelade och jag fick höra flera favoritlåtar jag aldrig hört live:Howlin with the pack och The dragon lies bleeding. Det var förövrigt en ganska bisarr känsla att gå omkring på båten och titt som tätt ramla på en favoritmusiker ur Poodles eller Hammerfall.
Jag hann göra allt jag ville göra utom bada bubbelpool. Hann prata med hela Hammerfall, få ´Steel meets steel-ten years of glory" signerad, ta kort på mig själv och Oscar Dronjak, upptäcka ett nytt riktigt bra band (Altaria) och så stå på scen för första gången på sex år och sjunga karaoke. Det blev "Rock the night" med Europe.
Köpte dessutom hem Lakka så ni som vill testa kombon Lakka-sprite kan titta förbi mig och hojta till:)

Dagen efter sov jag ut (var vaken 24 timmar i sträck på kryssningen) och drog sedan in på Harry B James och såg eminenta bandet Savage Heart. Är nätkompis med gitarristen sen två år men vi har aldrig träffats förrän nu. Mycket trevligt. Läser ni grabbar, så ROCK ON!