Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, december 03, 2008

Prisa Gud! Här kommer skatteåterbäringen!

Har gått de senaste dagarna och funderat på när jag ska få min skatteåterbäring. Och idag kom dem. Det känns jätteskönt att ha fått dem.

måndag, december 01, 2008

Kämpa

Så var det december då. Var mycket trött imorse, men orkade kämpa mig upp och fixa allting. Gick sedan till jobbet och pga vissa allvarliga händelser var inte stämningen så god. Jag var helt oskyldig men påverkades ändå av detta negativa. Det var så man kunde ta på den negativa energin så det var inte roligt.

Det var skönt att komma hem men som alltid så sprang tiden iväg. Nåja har iaf organiserat mina julklappsköp så jag slipper ägna en massa dyrbar tid åt att ränna på stan.

1:a december betyder Oscar i almanackan så idag blir det gitarrsolo med Oscar Dronjak som måndagsmetal. Jag har sett detta live och det var oerhört coolt. Missa inte slutet!

söndag, november 30, 2008

Glad advent

Vill önska alla som läser en trevlig första advent. Jag bjuder på "Little drummer boy" med Appocalyptica. Som en liten extra kram till alla goa trummisar jag känner.