Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, februari 14, 2006

Let friends who turned against me, let foes say what they will

Idag är det Alla hjärtans dag och jag har gett min pojkvän ledigt från den. Min motivering var att han visar att han älskar mig varje dag så han behöver inte känna press bara för att det står den 14:e i almanackan. Dessutom tycker jag att Alla hjärtans dag är till för dem som har någon de spanat in och inte vågat lägga in en stöt på och för alla tonåringar och sådant

Dessutom gillar jag inte estetiken kring "Alla hjärtan" Det är klyshcromantikens helgdag nummer 1. Saker blir inte mer romantiska för att man klistrar ett rosa eller rött hjärta på dem. Romantik är när min pojkvän värmde mjölk till mig för att jag var PMS-deppig och inte kunde sova (och istället använde natten till att gnälla på honom) eller när han som måste lyssna på en irländsk kampsång för att vakna på morgonen, spelade Hammerfalls "The way of the warrior".

Så kram till alla er som känner utanför på alla hjärtans dag och kom ihåg att kärleken behöver inte vara rosa och fluffig, ibland är den svart och nitförsedd, ibland är den blå och sjögräsinlindad eller i mitt fall: mörkröd. Strunta i allas idéer om hur det ska vara. Mår man bra så är det är det rätt=)