Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, augusti 24, 2011

Den vår de svage kallar höst

Nu när närmar sig hösten, min favoritårstid. Lite som våren-en chans till nystart. Det kan ju också handla om att mycket av det jag gillar-djupa färger, te och svalare väder-har sin högtidsstund på hösten. Jag bjuder på lite Vivaldi-det känns lite tidigt att spela Type O Negatives "October Rust":


På tal om te är jag med i Tefrossas utlottning om 300 kr att handla bland annat te för. Jag kommer att använda mitt presentkort till att bjuda polare och vänner på te och till att doftsätta julen. Varsågoda att gå in och tävla ni med. Må bästa tedrickare vinna:)

tisdag, augusti 23, 2011

Skippa Scampin!

Några kloka ord från Naturskyddsföreningen:

söndag, augusti 21, 2011

Veckans söderbergare

Jag är på gott humör idag: jag har äntligen en surdeg igen och har spenderat tid med en vän och ägnat mig åt lite Tolkien-nörderi (det ser ju mycket intressant ut. Frågar du mig ser dvärgarna ut som ett metalband) samt hjälpt henne att henna-färga håret. Har också fått en dop-inbjudan.
Trots allt detta positiva har jag inte så mycket att skriva. Vi går därför direkt på Veckans söderbergare:

  • Valde havregrädde istället för vanlig när jag lagade stroganoff idag
  • Skrev till Urtekram och frågade vad de använder för palmolja-den är ekologisk och certifierad
DÅ går vi in i nästa vecka.