Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, februari 03, 2006

Levande igen

Hade egentligen tänkt citera en stenhård Lordi-text eftersom röda veckan har börjat men det känns på något underligt sätt både skönt och renande så näe...jag tänker njuta. Har rensat upp i min lägenhet och just är den jättefin. Använde mina blomstercheckar till att skaffa några snygga snittblommor och nu står de, mitt på bordet, i den nyputsade silvervasen som min mormor har gjort. Köpte också en rejäl omgång gott te och har bara hunnit smaka ¨på hälften av sorterna och dessutom har jag bakat en omgång smal kladdkaka och choklad- och hallonmuffins och frusit in. avslutade degen med att krypa upp min fåtölj och i skenet från tända ljus se "Kalle och ckhokladfabriken" som klarade mina höga förväntningar och var riktigt underhållande. Så nu ska jag sova och längta efter min pojkvän.

tisdag, januari 31, 2006

Nu får det vara nog!

Jag tyar inte längre, Karl-Oskar... Har den värsta PMS-perioden i mannaminne. Är trött på att vara en hormon-demon nu. Ingenting funkar. Är ömsom sur, ömsom ledsen. Överskrider points-kvoten och är allmänt grå. Men men, imorgon blir det annorlunda. Det är ju lill-lördag med både Rundgång, spinning och kanske är jag lite gladare också. Såg iaf till att göra en sak som gnagt i en vecka nu. Känns bra. Får jag bara rätt mail imorgon så är det ur världen:)