Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juli 09, 2010

Dios födelsedag

Idag skulle Ronnie James Dio ha fyllt 68 år om han fått leva. Jag förbereder mig för att gå på en fest till hans ära. Detska bli trevligt att träffa lite nytt folk och hedra den fallne krigaren.

De återstående medlemmarna i Heaven&Hell kommer tydligen göra en sista spelning tillsammans för att hedra Ronnie James Dio. Jag förstår dem-att göra ett avslut. Attans persilja att jag inte kan vara där.

tisdag, juli 06, 2010

Ah, the glory!

Har blivit utvald till blogg i fokus på Metal! som ni kanske sett i kommentarerna. Här kan ni läsa. Tack för alla snälla ord. Det värmer. Jag ska fortsätta skriva på i samma stil.

måndag, juli 05, 2010

Energi

Sedan sist vi hördes har jag hunnit avsluta en vänskapsrelation som tärde på mig och sög mer energi än den gav. Det är alltid sorgligt när två personer växer ifrån varandra men det är en oundviklig del av livet. Nu finns det plats för de positiva energierna hos människorna i mitt liv.

Jag jobbar på att njuta av sommaren och att få saker gjorda så att jag ska kunna ägna semestern åt kreativa och sociala saker.

Lite jobbig är dock att jag blir utslagen av värmen. Men jag sover numera bra så det ska nog ordna sig.