Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, juni 08, 2007

Emma Gray Munthe, I salute you!

Visst måste man älska en filmkritiker som kläcker ur sig att "Filmkritiker ska man aldrig lita på!"

Fantastiska tjejer blir lite tema för det här inlägget. Tjejsnack har tagits över av supergoa Milo som jag redan tycker har lyft sidan. Här är iaf veckans frågor.

· Vad är det bästa med svensk sommar?
Jag är ingen sommarmänniska alls så jag säger ledigheten och att alla andra är lite gladare.
· Vad har du för semesterplaner?
måla om lägenheten och lägga nytt golv.
· Vad ska du göra på midsommar?
På midsommarafton njuter jag av att kunna sova en fredag. Midsommardagen jobbar jag. men midsommar är min hathögtid. Kan ha något att göra med att jag tvingades gå til lstången varje år i min bardom.
· Favorit sommar maträtten?
Kan inte säga någon särskild maträtt men all härlig frukt som kommer: melon,. jordgubbar, persikor...Mums!
· Ditt bästa sommarminne?
Oj vad svårt. det finns så himla många att välja på. Förmodligen blir det någon konsert eller så.

torsdag, juni 07, 2007

Power vecka

Förra veckan var en sk*tveckan, den här veckan har tvärtom gett mig energi trots att det varit en hel del jobb. Hade en lugn skön kväll på jobbet på måndagen, vilket behövdes innan tisdagen då det var dags för
MÖTLEY CRUE!

Jag och min trogna kompis tog en öl på våra gamla stampub. Har inte varit där på länge och bestämde mig för att återta kontakten med min gmal kärlek på fat-Bedarö bitter. Gör mig aldrig besviken. Var på festligt och nyfiken humör så jag provade veteöl från helsinge också plus en sipp av kompisens brännskär. Detta kommer bli en veteölssommar.

För första gången på en konsert skippade jag förbandet. Hann dock se sista låten och det var sådär. Inte min musik. Mötley däremot lyckades pricka mina favo-låtar "Kickstart my heart", "looks that kill" (som ni får avnjuta den ljuvligt kitschiga videon till) och sick love song. Lite snålt med scenshow kanske men det var skoj ändå. Vill ju passa på att se de stora kanonerna innan de tacklar av.

Blev förövrigt överraskad av min kompis. Jag trodde hon är ganska feminististisk och undrade hur hon skulle reagera på den lättklädda tjejen som hånglade med Vince på scenen men hon sa "Jag hade blivit besviken om det inte dykt upp åtmisntone en lättklädd tjej. Det är ju deras grej"

Ikväll blev det grillkväll med familjen. Farmor skulle firas. Det var kalastrevligt:) Jag avnjöt grillad halloumi och veteöl så nu blir det ingen mer alkhol denna vecka. Jag ser istället fram emot att träna med det nya träningsprogrammet jag fick på gymmet idag. Har längtat för jag vill ha lite mer svett och slit. Det gamla är för kort.