Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, juni 07, 2008

Årets varmaste dag...

..var igår och den tillbringade jag med att hjälpa två vänner flytta till radhus. I ärlighetens namn var det riktigt trevligt. Även den långa resan dit, att se alla människor i fina kläder på väg till olika glada tillfällen. Kände mig fin jag med, trots att jag bara hade en enkel gråblå top och mina utsvängda jeans, förövrigt årets sommarhit (de blir nog ett par till). Väl framme bar jag diverse lådor, pryttlar och pinaler till rätt ställen. Stämningen var god trots värmen, mkt tack vara min väninnas mamma som såg till att alla fick i sig mat och vätska. Efter 5 timmar bröt jag upp och drog vidare för att träffa mitt ex som kommit upp från stan. Det var kul att se honom igen men vi är båda fortfarande eniga om att det var rätt att göra slut

Jag erkänner, t.o.m jag kapitulerar inför somamren i år. Gillar den verkligen

torsdag, juni 05, 2008

Blandat i hettan

Idag har ägnats åt att pyssla och göra fint i lägenheten inför stundande familjeinvasion. Invasionen kom dock av sig pga förkylning så det blev bara mormor och farmor men det var trevligt ändå. Jag valde att anpassa fikat efter värmen, att servera ngt med det minsta lilla choklad kändes vansinnigt så det blev glass med diverse frukt. Uppskattat av båda deltagarna.

Idag bjuder jag er på en överraskning. Hittade ett gammalt you-tubeklipp med Andreas Johnsson som sleaze-rockare. Inte kan jag motså att bjuda er på klippet som fick en hårdrockspolare att utbrista:
"Nä nu tror jag f*n i satan att helvetet har frusit över!.. Hur f*n kan Andreas Johnson varit me å göra så j*vla bra hårdrock!... jag befinner mig i chocktillstånd för tillfället... va e detta?!?!... "tisdag, juni 03, 2008

Tisdagstema


Mitt första tisdagstema-bidrag. Temat är "Upp". Bilden är tagen på min Lucifer som hoppat upp ditt jag inte trodde han skulle gå. Första gången hade han bara bott hos mig några dagar och då kände jag mig plötsligt iakttagen. Jag tittade upp mot högsta bokhyllan och där satt Svarteprinsen och tittade på mig med sina gula ögon.

måndag, juni 02, 2008

Savage Heart-come on in

Lägger in veckans måndags-metal, och ikväll blir det Savage Heart, bandet vars Street-team jag har fått äran att ingå i. På bandets hemsida kan ni gå in och lyssna på deras musik och tycka till själva. Här får ni höra titelspåret "Come on in" från andra EP:n (de har släppt tre).

Fel sida...

Känner mig lite låg och vaknade på fel sida idag. Det blir ju inte bättre av att jag upptäckte att jag missat att boka biljetter till Dio på Debaser.
Behöver en kram....

söndag, juni 01, 2008

Taco-kväll

Igår blev det fullt ös och panikstädning för att få ordning på min lägenhet innan mina polare och vänner kom dit för att ha taco-kväll. Det var alldeles för länge sedan jag hade folk hemma men det var mycket trevligt. Fick en flaska Absolut Vodka(hurra! Äntligen ngt mer än Lakka i spritförrådet), mumsigt te, ett jättefint halsband i form av ett blixtlås (rockigt och fint) och en butik nejlikor (Yay! Blommor! Älskar att ha blommor hemma men är lite snål för att köpa det till mig själv) Det var en skön blandning av folk. Ska se till att bjuda hem folk oftare:) Det var första gången flera av mina gäster träffade katterna och de fick så mkt beröm-Lucifer blev kallad "perfekt", "Jättefin", "vackra drag" och så vidare. Ozzy fick inte så många komplimanger men han fick ligga i många knän och bli kelad med.

Bonus: Det blev en Corona över så den sparar jag till en annan dag när jag behöver sitta och dricka somrig öl. Det var säsongspremiär och jag hade glömt hur god en ljuuuus öl med en liten charmig limeklyfta är när det är varmt.