Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, maj 29, 2008

Helt galet

Har blivit väl firad och omhändertagen så nu är jag tillbaka. Det är varmt som tusan men jag uthärdar än så länge och min "natural born goth"-hy skyddas med solskyddsfaktor 25 (för tatueringarna också). Enda molnet är att min kosmos-katt Ozzy verkar ha fått tandsten. Precis vad jag behövde med ett veterinärbesök för en tusen-peng:P Det är rubbat att det ska vara så dyrt. Tack och lov verkar inte min kisse lida och det är huvudsaken för mig. Han har tvärtom varit på gott humör idag och legat på ryggstödet i soffan och gosat. Det kommer att lösa sig. Ska ringa runt till några kliniker i stan och se var de har den mest prisvärda tandstensborttagningen.

tisdag, maj 27, 2008

27!

Bloggen kommer vara stängd idag eftersom jag firar min födelsedag!

måndag, maj 26, 2008

Lordi Girls

En supersöt grej hände mig på bussen till jobbet idag. Jag hade min Lordi-tshirt på mig och det märkte en liten tjej som också hade det. Hon letade efter mig när jag satt mig längre bak. När hon hittade mig vinkade hon glatt. Senare hamnade jag bredvid henne och vi pratade lite. Hon skulle av innan mig och när hon klev av så vinkade hon. När det var stressigt på jobbet så tänkte jag bara på henne och blev glad igen:) Så självklart blir dagens måndagsmetal en Lordi-låt "The devil is a loser"-eftersom hårdrock uppenbarligen sprider glädje också:)Det blir dubbelt idag eftersom min tatuerare (Ricky på Lucky 7 i Norrköping) fyller år idag. Det blir Mötley Crue-"new tattoo" som hyllning.

söndag, maj 25, 2008

Mors Dag

Idag är det mors dag men eftersom blomsterleveranserna till himlen är lika usla i år så firar jag mamma med låten "Angel" istället. Tänkte på henne första gången jag hörde låten. Fick senare veta att The Corrs skrev den till minne av sin mamma (de är ju som en journalist skrev "tre syskon och en bror") Så ni som har en bra mamma, ge henne en kram:)