Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

onsdag, maj 23, 2007

The new era begins...

Har lyssnat på Nightwish nya sångerska idag via deras officiella hemsida. Jag grät inte men det var nära för det var ett mäktigt ögonblick. Jag har fortfarande inget ansikte och det kommer ta lite tid innan jag vänjer mig vid hennes röst men jag tycker om den. Hon har också ett bättre engelskt uttal så det blir lättare att höra Toumas vackra texter.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen med min Nightwish-biografi och längta till nästa helg;)

Sommartecken

Gårdagens myggjakt var mycket trevlig men gav mig ett säkert sommartecken-jag fick årets första myggbett i svanken. Uppenbarligen gillade inte en av de nykläckta myggorna vad jag gjorde med hennes bröder och systrar.

Och så veckans tjejsnack:

· Varför tränar du?
För att må bra, hålla vikten jag kämpat för att nå och för att motverka mina överrörliga armar.
· Hur ofta tränar du?
*skrattar generat* Jag försöker komma iväg 1-2 ggr i veckan men jag är alldeles för duktig på att hitta på ursäkter
· Vad brukar du träna?
Styrketräning, pilates och spinning
· Finns det något negativt med träning?
Det enda jag kan se är att det ibland tar tid man känner att man inte har. Himla dumt tänkt egentligen
· Finns det något positivt med träning?
Oh ja, man mår bättre, blir piggare och sover mycket bättre

Myggjakt

Idag var det dags för möte med en av mina akvarieklubbar. Vi var fem glada som gav oss ut på expedition för att jaga och fånga de läskiga svarta mygglarverna för att stilla våra fiskars hunger. Jag själv behövde inga myggisar men hjälpte til latt fånga åt de andra.

Det var dock klent med larver så vi tog vår lilla burk och vandrade hem till mina trevliga vänner S&M, där vi bjöds gott te och nybakta baguetter som vi alla åt lite för många av¨;) Det bjöds också trevliga och lättsamma samtal. S är för övrigt dagens hjältinna då hon gav mig 2 hg te som en för tidig present(jag fyller år på söndag) när jag nämnde att jag har akut tebrist. Kanilj och lychee. Tur att jag har sådana vänner:)