Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, maj 23, 2009

Mean and green

Jag har varit en elak vegetarian idag. Inte likt men tonen i detta inlägg var så töntigt så jag var bara tvungen att slänga käft tillbaks. Har sett pre-tequila som en skön blogg men nu sjönk den rejält i mina ögon.

Förstår er som nu skriker "skulle inte du skriva en positiv blogg" och jo, det är mitt mål, och jag anser att konflikten köttätare/vegetarianer känns väldigt passé men jag tänker inte stå och titta på när det nätmobbas.

måndag, maj 18, 2009

Hjärnsläpp

Har inte mycket att skriva. Mycket jobb, trött och känner att jag behöver hitta fokus igen. Är splittrad just nu och vill så mycket-men jag måste välja en sak i taget. Är lite extra känslig just nu, röda veckan. Tur att man har vänner som tar hand om en även i det läget. Den här dagen blev lite upp och ner men den slutade bra och jag mår bättre nu. Ibland behöver jag sådana dagar för att få ta mig i kragen.

Måndagsmetal ska det bli i allafall. Har velat lägga in denna länge och den passar min sinnesstämning idag-Hammerfalls aukustiska version av "Heeding the call"

söndag, maj 17, 2009

Hurra för min Ravenlord:)

Idag fyller Ravenlord 30:D Han har tagit det lugnt med firande men vi spenderade lördagen och söndagsförmiddagen hos hans mamma med sambo. Precis som förra gången mycket trevligt. Gillar att vara för man kan verkligen ha en spirituell konversation där. Vi spelade dessutom krocket, men då tror jag Ravenlords mamma kände en viss besvikelse över att hennes svärdotter spelade som en mald kakaoböna. Men, någon måste ju komma sist och det är bättre att jag gör det som är en god förlorare;)

Jag och sambon såg Eurovision-omröstningen och vi ställer oss båda frågan om det är Europa som mist förståndet eller vi som inte förstår? Misstänker en kombination av det sistnämnda.

Ägnade eftermiddagen åt att mysa med Ravenlord. Han fick bl.a en uppskattad massage och sin present, ett presentkort på en tatuerings-studio. Han tyckte det var fint:) Jag känner mig också lugnare men det gör jag ofta i hans sällskap

Tänkte hylla vårt västra grannland med att se dokumentären "Once upon a time in Norway" men jag är för ofukuserad för att orka följa med i en snackdokumentär. Ser fram emot att se den vid ett senare tillfälle.