Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, juni 05, 2006

Lipglossbitch lista


Hittade en jätteskojig lista på nätet så den måste ju göras:) Är inne i en period när jag är extrem kläd- och utseenderoad så det blir lite modeblogg light ett tag nu.Vilken är din älsklingsprodukt just nu?

Yves rocher liquid pearl eyeshadow i utgående färgen "vert bronze" Extrem rockig i en underbar grön färg. Perfekt sommar-alternativ till den vanliga svarta metallooken. Skäms Yves Rocher, som tar bort färgen!

Ett enkelt skönhetstips som du vill dela med dig av?
Använd nagelstärkare i dina naglars egen färg när de är trasiga. Ger en illusion av välvårdade naglar och du mår bättre.

Vem inspirerar dig?
Tarja, Nightwish f.d. sångerska, är min stilikon både vad gäller kläder och hår. Annars så inspireras jag mer av film och musik än av personer.

Tre klockrena budgerfynd
Depend mini-lack. Små flaskor, kvalitetslack till lågt pris och väldigt snygga färger. Extra plus att de inte är trendslavar utan finns i alla färger man behöver+ett helt gäng man bara vill ha.
Oliva by CCS handcreme. Skön prisvärd handcreme med god doft och snygg förpackning.
Yves Rocher Skimrande läppstift étincelles Snyggt och skönt läppstift som kan användas som man använder ett cerat. Mitt i korall fungerar lika bra till bara mascara på jobbet som till svarta ögon en hårdrocksnatt.

Och så ett tips som är "lyxigt men värt varanda krona
Dream Cream från LUSH. Dyr men gjorde min hy len och fräsch på några dagar när den var torr och irriterad efter en behandling.

*Bilden från http://www.tarjaturunen.com Foto: Toni Härkönen