Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, januari 13, 2006

Synkorrektion

SynkorrekteHittade ordet i Aftonbladet. Som heltids glasögonanvändare i ett decennium var det kul att det kallas något som låter lite tjusigt.

Synkorrektion kändes det också so men av ledarmöterna i styrelsen där jag är ordförande behöver. Vi hamnade i en diskussion på MSN. Jag protesterade mot hans sätt att skoja med mig och sade att det var dåligt. han skrev att det var så kul när jag blir irriterad vilket jag inte tycker är ett bra sätt att skämta. Då fick jag höra att jag är för känslig och att man inte vet när jag skämtar eller menar allvar. Sen framhävde han sig själv som ett under av balans och tydlighet. Då högg jag till med "Jag uppfattar dig som en okänslig människa" Då blev han plötsligt väldigt trött och skyndade sig att sova.

Jag blir så trött på människor som inte kan förstå var medmänniskors gränser går. Det som oroar mig i detta och gör att jag inte gör en jätteaffär av det är föreningen. Vet inte hur det ska gå med den om osämjan blir för långtgående.

onsdag, januari 11, 2006

We're out of this world until the end

Möte med föreningen idag. Hade förberett mig för ett mindre inbördeskrig eller åtminstone vässade högafflar men medlemmarna var mycket sansade och konstruktiva i sina synpunkter. Det kändes oerhört bra eftersom jag var ganska nedslagen på väg dit men som sagt, jag väntade mig att få på pälsen rejält och vice ordförande meddelade att hon inte inte kunde komma innan:( Synd, hon kan pigga upp vilken sunk-sällskap som helst och hade behövt hennes stöd trodde jag men det visade sig att det gick bra.

*Dagens titel från "At the end of the rainbow" (Mück/Dronjak/Cans)