Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

torsdag, oktober 27, 2011

Tuomas-tvivlare


Nightwish har släppt en liten teaser för sitt kommande album "Imaginaerum". Det är en bit av nya singeln "Storytime" som har släppts. Nu verkar det nästan vara en reklam-spot men när jag ser den så tvivlar jag på Nightwish för första gången i mitt 30-åriga liv (varav 8 som Nightwish-fan). Jag har visserligen sett fram emot ett gladare Nightwish-album men det här känns lite för glättigt. Känns som att de har blandat lite Tim Burton med lite Nightwish. Återstår att se när albumet kommer.
Vad tycker ni?

onsdag, oktober 26, 2011

Egen e-post

Efter sex år har bloggen äntligen fått sin egen epost. Ni hittar den under min profil. Där kan ni skriva om ni vill kontakta mig

måndag, oktober 24, 2011

Sweden Rock Bandsläpp

Medan de vanliga dödliga förebereder som bäst för allhelgona och/eller halloween, och möjligen har börjat skänka julen en tanke, så släpper Sweden Rock Festival både biljetter och sitt första bandsläpp. Följande band kommer alltså till Norjes "fields of gold" nästa år


Positivt är att det ser ut att bli en roligare blandning i år, att döma av de första banden (de har redan fler power metal-band än förra året) och att Mötley alltid borgar för partystämning-till och mer på ett lerigt och regnigt Sonisphere. Nu har jag ju redan sett både Mötley Crüe och Dimmu Borgir, så det är inga band jag kommer att springa benen av mig för att få tag i en biljett. Jag ser dock med spänning fram emot vad mer som kommer (Tarot! Snälla! Tarot!)

Vad tycker ni läsare om första bandsläppet?


*Bild från http://www.swedenrock.com