Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, juli 18, 2009

Grattis Vackra Buskatt

Idag har jag tre skäl att hurra. Fruntimmersveckan börjar (Grattis alla trevliga Fredrik), en helvetisk jobbvecka är över (kombon första veckan efter semester, PMS och förkylning är inte att leka med-och idag fyller Lucifer fyra år. Så glad att jag har den kissen även när han busar runt med Ozzy på morgonen och jag, som är ljudkänslig på morgonen, muttrar. Kan också meddela att båda kissarna mår bra och firade födelsedagen med lite extra lyxig kattmat-med kyckling. Det är bara det och fisk som smakar mina katter.

tisdag, juli 14, 2009

Trivsam tisdag

Idag är det Victoria-dagen för många men för mig är det min äldsta väns födelsedag. Vi har den där härliga typen av vänskap att vi kan vara ifrån varandra men vi plockar alltid upp tråden precis där vi var. Hurra för dig:D

Själv har jag en ledig dag idag (mitt schema ligger så) så jag åkte ut och tog hand om Vapensysters katter. Visade sig vara sista dagen eftersom hennes syrra kommer tidigare. Hennes pälsklädda trio har iaf inte varit till besvär-tvärtom har det varit ett nöje. Just är jag ganska bra på att ta in de här små ögonblicken av vardagslycka.

Som en tribute till min kompis som fyller år tar jag ett klipp från en av våra favoritfilmer med en av våra favoritskådisar-Heath Ledger från "10 orsaker att hata dig"

måndag, juli 13, 2009

I'm a survivor

Både kattvaktandet (jag har fått uppdraget att titta till Vapensysters katter när hon är borta) och jobbet gick bra idag. Var ganska trött sista halvtimmen på jobbet men vad annat är att vänta när man bekämpar en förkylning som troligen härrör från att ha sovit på blöt kudde. Känns dock som den blivit så mycket bättre att jag med min aromalampa och med en omgång halstabletter så ska jag motade den i grind.

Har dessutom fyllt på kyl och frys med nyttiga proteiner-keso och quorn. Hemköp hade bra erbjudanden. Har gjort en vecko-matsedel och det är grymt skönt att slippa tänka "Vad ska jag äta ikväll"

Det var alldeles för länge sedan jag hade Iron Maiden som måndags-metal men nu är det dags. Det blir "Hallowed be thy name" från Ullevi 2008-jag var där.

söndag, juli 12, 2009

Last look at Eden

Idag är min sista semesterdag. Trots "Rockweekend"-fiaskot har den här semestern varit välgörande. Tror det beror på att jag skött om mig ordentligt och umgåtts med positiva människor-något jag ska göra oftare. Nu börjar jobblivet igen med nya fräscha rutiner.
Jag bjuder på passande låten "Last look at Eden" med Europe