Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

tisdag, december 07, 2010

Verkligheten slår tillbaka

Kryssningen var grym helt enkelt. Inte nog med att jag fick se Sabaton göra en kanonspelning och höra låtar som "Wolfpack", "7734" "Back in control", "White death" och "Aces in exile" live för första gången (gillade dessutom deras upplägg att låta fansen skapa setlisten genom att välja en låt av två i olika par) utan jag var där i sällskap med massor av grymma polare och vänner. Det är så skönt att få släppa vardagen totalt. Såg också bandet Raubtier för första gången men det vet jag inte riktigt om det är min likör-måste nog lyssna in mig mer. SÅg Nocturnal Rites för tredje gången-och jag har fortfarande inte riktigt fastnat för dem.

Det enda pysslet med hårdrockskryssningar är allt roligt som man vill hinna med på 23 timmar-äta gott, festa med vänner i hytten och se så många band som möjligt. Det är bara att öva antar jag ;)

På lördagen gjorde jag något som jag aldrig har gjort tidigare-jag gick ut och sjöng karaoke efter jobbet. Kanske inte det mest ideala när man är kryssningstrött men vad gör man inte i underbara sällskap Do ch Lady Glatem och Midnight Laundry girl som gästade från sin hemstad. Do och Lady Glatem var snälla och lånade ut en sovplats så att jag kunde åka hem med dem och det blev en skön natt och morgon. Lady Glatem skulle ut samtidigt som jag och vi gjorde sällskap-det är en skön tjej som är värd att ta tid att lära känna.

Tyvärr har verkligheten idag bitit tillbaks efter helgens dusch av positiv energi i form av en förkylning men kriget är i full gång. Det besvärliga är att min kropp är trött och krasslig men jag har en liten envis röst som skriker "men jag vill! men jag vill! men jag vill!" Nu blir det tidigt i säng så att jag kan läkas.

måndag, december 06, 2010

Finlands Självständighetsdag

Hade ruskigt roligt på kryssningen men jag är fortfarande för trött för att skriva. Men inte kan jag, med min musiksmak, glömma bort att uppmärksamma att det är Finlands självständighetsdag idag. SÅ jag låter Tony Kakko framföra nationalsången.