Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

fredag, april 06, 2012

R.I.P Jim Marshall

Jim Marshall har avlidit. Jag hade aldrig känt igen hans ansikte, men har man inte hört uttrycket marshall-stack eller marshall-rigg så har man inte umgåtts i musikerkretsar. Det är alltså mannen som skapade Marshall-förstärkaren. Det är bara att lyfta på hatten och säga vila i frid.

torsdag, april 05, 2012

SkärtorsdagenBörjar bli en påsktradition detta. Stormwitch "Stronger than heaven". Vi ses i Blåkulla;)

onsdag, april 04, 2012

I have a right, Carolus Rex

Nu börjar de nya singlarna poppa upp som vårskott. Sabaton har släppt sin nya singel "Carolus Rex" på Spotify och Youtube. Samtidigt har Sonata Arctica visat omslaget på sin första singel "I have a right" och meddelat datumet 18 april som releasedatum för singel. Ser ni den dolda ordvitsen i omslaget?


söndag, april 01, 2012

Veckans Söderbergare v.13

  • Tvekade inte en sekund att anmäla en rasistisk kommentar på dt.se
  • Har mejlat Go'Kväll och påpekat att deras ton mot kvinnliga tittare inte är särskilt kul. Jag tycker inte att prat om "Askunge-klänning till en askunge" känns passande till en 40-årig lärare
  • Jag mejlade ju Lush för länge sedan-och de har nu lagt ut på sin hemsida att de inte använder utrotningshotat indiskt rosenträ i sina produkter. I sitt mejl till mig skrev de att deras odlare dessutom inte bara använder stammen av trädet utan också kvistar och blad.