Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

måndag, januari 06, 2014

Min första vecka 2014-Bakåtblickande nyår, matigt nyårslöfte och sagolika sjöhästar

2013 övergick i 2014 på Adelsö för min del, hos två vänner, hädanefter kallade Indy och Marion, samt 3 nya bekantskaper. Det blev en mycket trevlig kväll, men ett mer bakåtblickande nyår har jag aldrig varit med om. Som Goron så klokt beskrev det "Värden kom in med ett 8-bitars Nintendo, och sedan kom vi aldrig förbi 1985". Han hade rätt men det var roligt. Varje par bidrog med en rätt-vår sjunde deltagare bidrog med frukosten. Såhär såg nyårsmenyn ut:


  • Bruschetta med tomatröra och parmesan
  • Lax med hjortronsås och kokt potatis (vegetarisk alternativ brieost i ugn)
  • Vit kladdkaka med afroditiska bär i kryddlag och vaniljglass

Adelsö ligger långt från Crimson Realm, så vi sov över där och åt sen frukost innan vi åkte. Värdparet hade meddelat att de var en sängplats kort, så min tältsäng fick följa med. Den är tack och lov ganska skön att sova i.

I övrigt har jag och Goron tagit det lugnt hemma hos mig och myst. Igår tog vi dock med oss Gorons vän som är på besök från Kiruna, och hans flickvän och tog oss till Aquaria Vattenmuseum för att hinna se deras sjöhästutställning. Har inte varit på Aquaria på evigheter, men det var lika fint som det alltid har varit. Och sjöhästarna i all ära, det roligaste att se garden eels och artemia på riktigt.

Så var min vecka 1och vill du veta mitt nyårslöfte får du kika här.