Om mig

Mitt foto
Stolt laktoovo-vegetarian, fantasy-nörd och högkänslig hårdrockare. Högaktar Legend of Zelda och tror att fin- och fulkultur är en myt, det finns bara kultur.

lördag, juli 12, 2008

Hu!!

Som före detta snigelfobiker tycker den här organismen är extrem-vidrig. Får krypningar av den. Måtte daggmaskarna (detta vänliga och viktiga djur med tio hjärtan) klara sig undan den. Jag är beredd att bekämpa den om den närmar sig sveriges gräns.

fredag, juli 11, 2008

Hur tänkte de?

De sämsta låttexterna genom tiderna har utsetts. För mig, som lyssnar väldigt mycket på texterna, så kan jag hålla med om att de är mindre lysande. Inom hårdrocken håller jag nog Rhapsodys "Holy thunderforce" som en kalkon "so we fight against the wind, for the glory of the king, to defeat the evil enemies"

onsdag, juli 09, 2008

Bussburen,beslutsam, biljettförsedd

Det verkar som att buss-strejken version 2:0 inte påverkar mig än så länge. Jag håller tummarna. Det är nämligen bara innerstadsbussar och det ena bussbolaget som berör. För er som tycker det är snurrigt-det tycker jag med.

Har också fått den berömda tummen ur och beställt min biljett till Sabaton på Klubben. Äntligen får jag se dem live som headliner:D Bjuder på suveräna "Metal Machine"

Läste på aftonbladet vilka som ryktas vara med i TV4:s isdanssatsning. Både Markus Fagerwall och Kicken från Poodles är påtänkta. Om detta stämmer kan de döpa om det till "Battle of the hunks!"

måndag, juli 07, 2008

I will win but never fight

Dagens måndagsmetal blir sabatons "The art of war" för jag behöver kämpa på i veckan. Jobbar mkt så det kan bli glest med bloggandet

söndag, juli 06, 2008

Tur


Hade lite flyt idag. Min kollega kände att hon behövde byta lite pass och när vi var klara med passbyte hade vi båda fått ett lättare schema att bära. Lite oflyt bara eftersom jag planerat att laga ett storkok afrikansk dodoma (tomatsås med jordnötter) men den blir nog lagad den med. Idag gjorde jag dock ngt jag sett fram emot länge-jag testade att ångkoka maten. Det blev supergott med diverse grönsaker som ångkokts bl.a rödbetor. Serverade med mörk bulgur och feta-ost. Kände mig rentav lite-Ernstig!